Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pompierul care a murit in incendiul de la Jilava, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pompierul care a murit in incendiul de la Jilava, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Ion Razvan-Dumitru Luchian, pompierul care a murit luni dimineata in timp ce actiona pentru stingerea incendiului de la Jilava. continuă pe Ziarul Bursa

Pompierul mort la datorie in incendiul de la Jilava, decorat post-mortem de Iohannis

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe pompierul de 35 de ani care a murit in incendiul de la fabrica de incaltaminte de la Jilava, potrivit unui comunicat al.

Cei patru membri ai echipajului SMURD au fost decorati post-mortem de Timofti

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a decorat post-mortem pe cei patru membri ai echipajului SMURD Iasi cu Ordinul Republicii.

Pompierul care si-a pierdut viata in incendiul de la Jilava va fi inmormantat vineri. Incendiul inca nu a fost stins

Pompierul care a murit in incendiul de la Jilava va fi inmormantat vineri, la ora 11. Razvan Dumitru Lucian, 34 de ani, a fost avansat post-mortem in gradul de sublocotenent. Pe de alta parte, incendiul in care salvatorul si-a pierdut, luni, viata nu a fost stins nici pana azi. inca mai fumega in centrul halei, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Razvan Dumitru Luchian, pompierul mort in incendiul din Jilava, inmormantat vineri. Fabrica inca arde mocnit

Sublocotenentul post-mortem Razvan Dumitru Luchian din cadrul Detasamentului de Pompieri Buftea, Garda de interventie Magurele a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dealu Spirii Bucuresti-Ilfov, mort in incendiul de la inceputul acestei saptamani a fost inmormantat vineri. Incendiul inca nu a fost stins in totalitate.

Echipajul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova, decorati post-mortem cu Ordinul Republicii

Cei patru membri ai echipajului elicopterului Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare SMURD) din Iasi, care au murit, saptamana trecuta, in Republica Moldova, au fost decorati post-mortem cu Ordinul Republicii, de presedintele moldovean Nicolae Timofti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )