Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta: 2018, un termen realist pentru aderarea Romaniei la Zona Euro. Urmez cu grija modelul Poloniei

Antena3 Antena3,
Ponta: 2018, un termen realist pentru aderarea Romaniei la Zona Euro. Urmez cu grija modelul Poloniei

Vrem sa intram in zona euro, dar nu suntem inca pregatiti pentru asta, este mesajul transmis de premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat postului de televiziune Euronews, in care spune ca economia din. continuă pe Antena3

Victor Ponta nu mai vrea un termen pentru aderarea la Schengen: Cand termina toate alegerile lor nationale, cand termina toate problemele, atunci noi suntem pregatiti si intram in Schengen

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, sa le spuna tuturor colegilor nostri europeni ca Romania este pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen. Aveti mandat din partea Guvernului sa spuneti tuturor colegilor nostri europeni ca suntem perfect pregatiti pentru Schengen, ca ce tinea de noi s-a facut si ce tine de dansii sa faca cand doresc, a spus premierul in cadrul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca nu mai doreste sa fie stabilit un nou termen pentru aderare.

Aderarea Romaniei la Schengen, pe agenda JAI.

La Consiliul JAI se va discuta despre aderarea Romaniei la Schengen, sustin surse din cadrul Presedintiei lituaniene, conform Mediafax. Astfel, reprezentantii permanenti ai statelor membre UE COREPER II) vor stabili, miercuri, daca in Consiliul JAI din 5 si 6 decembrie se va constata doar stadiul implementarii acquis-ului sau va avea loc si o dezbatere de orientare. Citeste si: Purtator de cuvant al Comisiei Europene: Romania participa la EUROSUR pentru ca, juridic, face parte din .

Ponta renunta de facto la aderarea la Schengen.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a participat ieri la reuniunea Consiliului Justitie si Afaceri Interne al Uniunii Europene, unde un vot privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen a fost din nou evitat pentru a preintampina un veto din partea tarilor care se opun. In aceste conditii, prim-ministrul Victor Ponta a transmis ca Romania este pregatita sa adere cand europenii isi vor fi rezolvat problemele. Dezbaterea privind modul in care trebuia abordata problema aderarii .

Victor Ponta, despre statele care se opun aderarii Romaniei la Schengen: Cand termina toate alegerile lor nationale, cand termina toate problemele, atunci noi suntem pregatiti si intram in Schengen

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, sa le spuna tuturor colegilor nostri europeni ca Romania este pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen. Aveti mandat din partea Guvernului sa spuneti tuturor colegilor nostri europeni ca suntem perfect pregatiti pentru Schengen, ca ce tinea de noi s-a facut si ce tine de dansii sa faca cand doresc, a spus premierul n cadrul sedintei de Guvern de miercuri.

Aderarea Romaniei la Schengen, pe ordinea de zi de la Consiliul JAI

Ministrii de interne din tarile membre participa joi la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, unde se discuta dosarul aderarii Romaniei la spatiul Schengen. Autoritatile vor analiza evolutia de pana.

Ponta: Lista candidatilor PSD pentru PE va fi definitivata in ianuarie

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca in luna ianuarie, in cadrul unei noi intruniri, vor fi adoptate atat lista candidatilor la Parlamentul European, cat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )