Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta: Acciza la carburant asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Acciza la carburant asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura.

Premierul Victor Ponta a declarat ca acciza la combustibili va asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura pe termen lung. Este adevarat ca pana acum Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung pentru cofinantarea proiectelor de autostrazi, a afirmat Ponta. Premierul a mai aratat ca investitia in proiectele de autostrazi, . continuă pe România Liberă

VIDEO. Ponta: Acciza la carburant asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura.

Premierul Victor Ponta a declarat ca acciza la combustibili va asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura pe termen lung. Este adevarat ca pana acum Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung pentru cofinantarea proiectelor de autostrazi, a afirmat Ponta. Premierul a mai aratat ca investitia in proiectele de autostrazi, .

Ponta, despre taxa pe carburanti: Acciza asigura cofinatarea proiectelor pentru infrastructura.

Ponta: Este adevarat ca pana acum Romania avea cel mai mic pret la carburant, locul 23 in ceea ce priveste pretul la motorina. Noi luam in calcul finantarea pe termen lung, nu numai inacest an electoral, dar si cofinantarea proiectelor pentru infrastructura. Aceste este un proiect pe termen mediu si lung. O parte din aceasta taxa, 4 centi, va fi distribuita transportatorilor. Nu am urmarit declaratiile presedintelui. Dupa 1 iulie va intra in vigiare restituirea accizei pentru .

Victor Ponta: Acciza la carburanti asigura cofinantarea proiectelor pentru autostrazi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca acciza la carburanti ce va fi introdusa incepand cu 1 aprilie asigura cofinantarea proiectelor pentru autostrazi. Prin masura.

Ponta: Acciza la carburanti asigura finantare pe termen lung.

Acciza pe carburanti va asigura finantare pe termen lung pentru constructia de autostrazi, a declarat premierul Victor Ponta, mentionand si ca Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea.

Kelemen Hunor, despre acciza la carburanti: E nevoie de aceste sume pentru infrastructura rutiera (VIDEO)

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, luni, ca este nevoie de introducerea accizei la carburanti deoarece sumele rezultate vor fi folosite pentru construirea de autostrazi. Acciza nu are o influenta.

Lista proiectelor de infrastructura pentru judetul Alba, aprobata

Lista proiectelor de infrastructura pentru judetul Alba, propusa de Consiliul Judetean Alba dupa consultarea cu Primariile din judet, a fost aprobata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )