Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ponta anunta ca scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

B1 B1,
Ponta anunta ca scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie, in baza unei ordonante de urgenta deja redactate de catre Ministerul Finantelor, a declarat, marti, premierul Victor Ponta. Masura. continuă pe B1

Victor Ponta: Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie, in baza unei ordonante de urgenta deja redactate de catre Ministerul Finantelor, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.

Ponta: Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie, in baza unei ordonante de urgenta deja redactate de catre Ministerul Finantelor, a declarat, marti, premierul Victor Ponta.

Ponta: Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie, in baza unei ordonante de urgenta deja redactate de catre Ministerul Finantelor, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta.

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie, in baza unei ordonante de urgenta deja redactate de catre Ministerul Finantelor, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta.

Ponta: Scutirea de impozit pe profitul reinvestit, pusa in aplicare de la 1 iulie

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit va fi aplicata din luna iulie, in baza unei ordonante de urgenta deja redactate de catre Ministerul Finantelor, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, masura.

Ponta anunta ca Gabi Firea va fi purtator de cuvant al aliantei PSD-UNPR-PC la alegeri

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca i-a propus Gabrielei Firea sa fie purtator de cuvant al aliantei PSD-UNPR- PC la euroalegeri si la prezidentiale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )