Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta ATAC la adresa lui Dragnea dupa dezvaluirile privind petrecerile SRI: Este o pacaleala uriasa prezentata de Daddy Mincinosul!

B1 B1,
Ponta ATAC la adresa lui Dragnea dupa dezvaluirile privind petrecerile SRI: Este o pacaleala uriasa prezentata de Daddy Mincinosul!

Victor Ponta lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea in contextul in care fostul director al SRI, George Maior, a declarat luni la audierea in Comisia de control al activitatii Serviciului ca ce. continuă pe B1

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea, dupa ce Maior a confirmat petrecerile la vilele SRI: Sceneta cu revocarea lui Kovesi este o pacaleala uriasa prezentata de Daddy

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a pus la cale sceneta Kovesi pentru a acoperi dezvaluirile facute de alti oameni despre momentele in care Liviu Dragnea batea palma cu.

Ponta, atac voalat la Iohannis: Nimeni nu-i profet in tara lui

Fostul prim-ministru Victor Ponta, actual consilier onorific al presedintelui Serbiei, a marturisti ca ar fi vrut sa fie consilierul presedintelui Romaniei, dar cum nimeni nu-i profet in tara lui, Klaus.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )