Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta, ATAC la presedintele Iohannis: Avem CARUTA, nu avem CAII. Poate asa se lucreaza NEMTESTE

România Liberă România Liberă,
Ponta, ATAC la presedintele Iohannis: Avem CARUTA, nu avem CAII. Poate asa se lucreaza NEMTESTE

Victor Ponta: Avem Codul de procedura fiscala, dar nu avem Codul Fiscal. Adica, avem caruta, nu avem caii. Poate asa se lucreaza nemteste. Sau romaneste. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Ponta, despre adoptarea Codului de Procedura Fiscala: Avem caruta, nu avem caii. Poate asa se lucreaza nemteste

Premierul Victor Ponta a explicat, marti, de la Palatul Parlamentului, ca se bucura ca a fost adoptata legea amnistiei fiscale, dar nu stie ce sa creada despre adoptarea codului de procedura fiscala. Ma.

Ponta: Nu avem Codul Fiscal, dar avem Cod de procedura; adica avem caruta, dar nu avem caii

Premierul Victor Ponta a declarat ca pana la 1 septembrie se va gasi o formula constitutionala pentru adoptarea Codului Fiscal si reducerea TVA, fara sa precizeze care va fi aceasta formula si a aratat ca a fost promulgat Codul de procedura fiscala,.

Sprijin pentru premierul Ponta: Consiliul Investitorilor Straini sustine Codul Fiscal respins de presedintele Iohannis

Consiliul Investitorilor Straini a anuntat intr-un comunicat de presa ca sustine adoptarea noului Cod Fiscal in varianta aprobata de Parlament, varianta pe care presedintele Klaus Iohannis a retrimis-o spre reexaminare pe motiv ca poate duce la dezechilibre bugetare majore.

Victor Ponta, despre situatia TVR-ului: Nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa incalce legea

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nimeni nu poate cere Fiscului sa incalce legea, facand referire la faptul ca ANAF a pus propriri pe contrurile TVR din cauza datoriilor acumulate la bugetul de.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare

Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, care prevede revenirea la votul pe lista de partid, a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind Codul de procedura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind Codul de procedura fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Codul de Procedura Fiscala a fost adoptat de Camera Deputatilor, in calitate de for legislativ decizional,.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea alegerilor parlamentare. Viitorul Parlament, la fel de zgarcit cu reprezentarea romanilor din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului. Potrivit noii legi, viitorul Parlament va avea 329 de deputati si 136 de senatori.

Presedintele Iohannis a PROMULGAT Codul de procedura fiscala

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea Codului de procedura fiscala, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis isi reseteaza intregul mandat prezidential

Pentru noul Iohannis decizia respingerii Codului Fiscal va ramane definitorie pentru intregul sau mandat. Iar lectia actualului moment este ca, in perspectiva razboaielor politice ce vin, trebuie sa ne asteptam si la alte surprize din partea actualului presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )