Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta: Autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures, inclusa in forma 'aproape finala' a Masterplanului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures, inclusa in forma

Autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures, in cazul careia au existat numeroase controverse, este inclusa in forma aproape finala a Masterplanului de transport rutier, care va fi trimisa Comisiei Europene, dupa ce va trece prin Parlament si. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures este inclusa in forma aproape finala a Masterplanului

Autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures, in cazul careia au existat numeroase controverse, este inclusa in forma aproape finala a Masterplanului de transport rutier, care va fi trimisa Comisiei Europene, dupa ce va trece prin Parlament si Guvern, a declarat, azi, la Iasi, premierul Victor Ponta.

Chisinaul preia modelul Politiei Locale Targu-Mures

Politia Locala Targu-Mures constituie modelul dupa care au fost create 38 de structuri similare din tara si 12 din strainatate. De curand, municipalitatea din Chisinau le-a solicitat politistilor locali targumureseni sa creioneze modelul viitoarei politii locale din capitala Moldovei.

Concursul bucatarilor Gastronomia Fusion, la Targu-Mures

Pasionatii de gastronomie vor avea ocazia in aceasta primavara sa se intreaca in cele mai alese retete la concursul Gastronomia Fusion . in perioada 19-21 martie va avea loc la Targu-Mures Expozitia GastroPan. Concursul este dedicat bucatarilor calificati din hoteluri si restaurante din Romania, care pot participa individual sau in echipe.

Narcis Raducan, noul presedinte al ASA Targu Mures

Narcis Raducan, care a condus pana la data de 16 ianuarie AFC Astra Giurgiu, va ocupa functia de presedinte al clubului ASA Targu Mures, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse din cadrul gruparii.

Targu-Mures risca sa fie inundat! Primarul se contrazice cu specialistii de la Ape

Primarul Targu-Muresului, Dorin Florea, spune ca orasul ar putea fi inundat, daca cei de la Administratia Bazinala nu vor decolmata raul Mures. Specialistii de la Ape exclud, insa, aceasta posibilitate.

Targu-Mures risca sa fie inundat. Primarul Dorin Florea se contrazice cu specialistii de la Ape

Primarul Targu-Muresului, Dorin Florea, spune ca orasul ar putea fi inundat, daca cei de la Administratia Bazinala nu vor decolmata raul Mures. Specialistii de la Ape exclud, insa, aceasta posibilitate.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )