Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii, indemnizatii si alte cheltuieli, realocati din alte parti

Antena3 Antena3,
Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii, indemnizatii si alte cheltuieli, realocati din alte parti

Victor Ponta a declara ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului,insa fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Ponta: Nu exista bani pentru 45 de zile.

Prioritatea actuala a Guvernului este identificarea fondurilor pentru functionarea spitalelor, plata unei parti din pensii si activitatea Ministerului Administratiei si Internelor, deoarece constructia bugetara nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului, afirma premierul Ponta. Prioritatea numarul unu in acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru ca incepand cu 15 noiembrie - asa s-a prevazut anul trecut in buget - nu exista nicio resursa pentru .

Adriean Videanu: Domnul Ponta nu rateaza nicio ocazie sa fie penibil. Este halucinant pentru un prim-ministru care a realizat o rectificare bugetara sa spuna ca nu are bani pentru ultimele 45 de zile ale anului

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca este halucinant ca un premier care a facut o rectificare bugetara sa afirme ca nu are bani pentru ultimele 45 de zile ale anului, apreciind ca afirmatiile lui Victor Ponta dovedesc incompetenta dusa la extrem: In orice iesire publica domnul Ponta nu rateaza nicio ocazie sa fie penibil. Este halucinant pentru un prim-ministru care a realizat o rectificare bugetara in august anul acesta, cu alte cuvinte a redesenat constructia bugetara, sa vina sa spuna in momentul de fata ca nu are bani pentru ultimile 45 de zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )