Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta: Ma bucura acordul partidelor parlamentare privind Codul Fiscal

Antena3 Antena3,
Ponta: Ma bucura acordul partidelor parlamentare privind Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe Facebook, ca saluta acordul liderilor politici privind Codul Fiscal si ca adoptarea cat mai rapida a legii este un semnal bun pentru investitori. Salut si ma. continuă pe Antena3

Gorghiu: La consultarile privind Codul Fiscal nu a fost abordata si tema votului prin corespondenta

Alina Gorghiu a declarat ca, in timpul discutiilor privind Codul Fiscal, nu s-a abordat si problema votului prin corespondenta, informeaza Mediafax. Aceasta a mai sustinut ca liberalii vor adopta o rezolutie,.

PSD cere amanarea dezbaterilor privind Codul Fiscal. Alina Gorghiu: Decizia este imbucuratoare

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca decizia PSD de a amana dezbaterile privind Codul Fiscal este imbucuratoare. in ciuda acordului tehnic, astazi comisiile, in majoritate PSD, din pacate, au dat un.

Discutiile privind Codul Fiscal au inceput. Liderii partidelor s-au intalnit in biroul lui Zgonea

Discutiile politice privind reexaminarea Codului Fiscal au inceput, intalnirea liderilor partidelor parlamentare avand loc in biroului presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Gabriel Oprea, despre discutiile privind Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, iesind de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si lucrurile merg spre concluziile de la discutia tehnica intre.

Liviu Dragnea: S-a ajuns la un consens privind Codul Fiscal. TVA va ajunge la 20% din 2016 si 19% din 2017

Liviu Dragnea a declarat joi, dupa intalnirea cu membrii din Opozitie, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste forma Codului Fiscal si a subliniat ca spera ca acesta sa fie adoptat pana la finalul.

Liviu Dragnea: S-a ajuns la un consens privind Codul Fiscal. TVA va ajunge la 20% din 2016 si 19% din 2017 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat joi, dupa intalnirea cu membrii din Opozitie, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste forma Codului Fiscal si a subliniat ca spera ca acesta sa fie adoptat pana la finalul.

Ce spune Gorghiu despre amanarea discutiilor privind Codul Fiscal

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca a raspuns favorabil solicitarii liderului PSD, Liviu Dragnea, de a amana discutiile pe tema Codului Fiscal,pentru ca se suprapune pe dorinta PNL.

Sedinta senatorilor pe Codul fiscal, amanata. Dragnea: Nu putem lua o decizie politica azi

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat luni, la finalul sedintei Coalitiei, ca PSD cere amanarea dezbaterilor parlamentare privind Codul Fiscal. Propunerea este ca joi sa fie o intalnire a.

Acord politic pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017 / Supra-acciza pe carburanti si taxa pe stalp vor fi eliminate in 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%. Supra-acciza pe carburanti va fi eliminata din 2017, la fel ca si taxa pe stalp, cu exceptia constructiilor speciale din Agricultura. Articol actualizat).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )