Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile

Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile, a invatat ce inseamna patriotismul si a oferit tarii o directie puternica prin definirea unor repere morale inalte, romanii avand obligatia sa sustina aceste valori si sa invate noile generatii sa faca la fel, afirma premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, mesaj de Ziua Regalitatii: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile si a definit repere morale inalte

Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile, a invatat ce inseamna patriotismul si a oferit tarii o directie puternica prin definirea unor repere morale inalte, romanii avand obligatia sa sustina aceste valori si sa invate noile generatii sa faca la fel, afirma premierul Victor Ponta.

Ponta: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile si a definit repere morale inalte

Camera Deputatilor a decis, in luna aprilie, ca 10 mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice - inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Regalitatii: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile, ne-a invatat ce inseamna patriotismul si a oferit tarii repere morale inalte

Premierul Victor Ponta a transmis pe pagina de Facebook un mesaj de Ziua Regalitatii, in care afirma ca Romania a fost sprijinita de Casa Regala in cele mai dificile momente. De asemenea, Casa Regala a.

Ziua Regalitatii. Weekend plin de evenimente organizate de Casa Regala a Romaniei

Ziua Regalitatii este sarbatorita pe 10 mai. Anul acesta, Casa Regala a Romaniei organizeaza atat sambata, cat si duminica evenimente speciale pentru sarbatoarea regalitatii din Romania. Printre acestea se numara si un maraton de peste 10 kilometri, organizat duminica.

Ponta: Codul Silvic, sprijinit de PSD, va fi dezbatut de deputatii juristi

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca proiectul Codului Silvic, aflat in Parlament spre reexaminare la cererea presedintelui Iohannis, va fi marti in dezbaterea comisiei din Camera Deputatilor, transmite Mediafax. Seful social-democratilor a precizat ca PSD isi mentine pozitia de a adopta un Cod care sa previna si sanctioneze defrisari ilegale si monopolul.

Ponta respinge avertismentul CE: Romania va respecta tinta de deficit bugetar

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania va respecta tinta de deficit bugetar pentru 2016 si a respins avertismentul Comisiei Europene cum ca reducerile de taxe planificate vor duce la un deficit de 3,5% din PIB, relateaza Reuters, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )