Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: in cateva zile voi prezenta noul proiect politic. Grindeanu nu va face parte din proiect

Adevărul Adevărul,
Ponta: in cateva zile voi prezenta noul proiect politic. Grindeanu nu va face parte din proiect

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, in cateva zile, urmeaza sa prezinte proiectul politic pe care l-a anuntat inca din luna iulie. Ponta a precizat ca nu este dispus sa ajunga la niciun compromis cu Liviu Dragnea, asa cum a facut Sorin Grindeanu, dar si faptul ca fostul premier nu face parte din echipa sa. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Nu s-a pus problema ca Sorin Grindeanu sa faca parte din noul proiect politic

Deputatul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca in urmatoarele zile va prezenta noul sau proiect politic si a subliniat ca nu este dispus sa ajunga la niciun compromis cu seful PSD, Liviu Dragnea.

Ponta, despre noul sau proiect politic: Grindeanu nu va face parte din el

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, in urmatoarele zile, va prezenta noul sau proiect politic pe care l-a anuntat inca din luna iulie, precizand insa ca el nu va face niciun.

Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

A castigat un important concurs de frumusete, dar dupa cateva zile directorul concursului i-a cerut ceva imposibil. Tanara a spus intregii lumi ce a fost pusa sa faca

Zoiey Smale a fost incoronata Miss Marea Britanie, dar cateva saptamani mai tarziu a primit un telefon care a schimbat totul. Directorul national al concursului de miss o sunase pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )