Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ponta cere schimbarea regulilor privind interceptarea membrilor CSAT

România Liberă România Liberă,
Ponta cere schimbarea regulilor privind interceptarea membrilor CSAT

Premierul Victor Ponta a afirmat ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca trebuie gasita o solutie de protejare a informatiilor detinute de un membru al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru situatiile in care un procuror intercepteaza convorbirile telefonice ale acestuia. continuă pe România Liberă

Victor Ponta vrea schimbarea regulilor privind interceptarea de catre procurori a demnitarilor care sunt membri CSAT

Victor Ponta a declarat duminica seara la B1 TV ca isi doreste schimbarea regulilor privind interceptarea demnitarilor care sunt membri CSAT de catre procurori in dosarele penale, pentru ca interesul national sa fie aparat. Ponta a spus ca initiativa unei astfel de schimbari i-ar reveni sefului CSAT, adica presedintele Klaus Iohannis.

Ponta cere comisarului UE Hogan sa sprijine aprobarea Programului de Dezvoltare Rurala

Victor Ponta i-a cerut comisarului european pe Agricultura sa sprijine aprobarea de catre Comisia Europeana, in cel mai scurt timp, a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020. De asemena premierul si-a.

Ponta cere comisarului UE Hogan sprijin pentru Programul de Dezvoltare Rurala

Premierul Ponta i-a cerut comisarului european pe Agricultura sprijin pentru aprobarea de catre Comisia Europeana, in cel mai scurt timp, a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 si si-a exprimat preocuparea fata de efectele embargoului rus asupra sectorului agro-alimentar din Moldova, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )