Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ponta: CFR Marfa intra in noua procedura de privatizare, pana in vara 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: CFR Marfa intra in noua procedura de privatizare, pana in vara 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare, pana in vara 2014, fara blocaj CSAT

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa saptamana aceasta procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa. Ponta a precizat ca procesul.

Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai fie blocat de catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Mediafax. Vreau sa var rog sa aplicati legea, sa continuati discutiile cu cei de la FMI si astazi, dupa ce prezentati Guvernului informarea cu finalizarea procedurii .

Victor Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa. Privatizarea CFR Marfa nu s-a putut.

Ziua Z pentru privatizarea CFR Marfa. Gruia Stoica, proprietarul GFR: Sunt pregatit sa pun astazi banii pe masa daca vanzatorul isi indeplineste obligatiile

Astazi este ultima zi in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), castigatorul licitatiei pentru CFR Marfa, trebuie sa vireze cele 170,2 milioane de euro. Stoica va merge la ora 15. 00 la sediul Ministerului Transporturilor pentru a clarifica situatia privind obligatiile asumate, dar nu si respectate de stat. Daca obligatiile sunt respectate, Stoica este dispus sa plateasca.

Premierul i-a cerut ministrului transporturilor ca de azi, de maine sa reia procesul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ramonei Manescu, ministrul transporturilor, sa porneasca de azi, de maine o noua procedura de privatizare a CFR Marfa. Va fi destul timp pana in vara anului viitor sa fie finalizata noua procedura de privatizare, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca in conditiile in care va fi introdus management privat si cinstit la CFR si va exista un termen fara presiuni, finalul noii proceduri de privatizare va fi unul normal. Reamintim ca privatizarea CFR Marfa a esuat la inceputul acestei saptamani.

Ponta: Puteti incepe noua procedura pentru privatizarea CFR Marfa

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai fie blocat de catre CSAT.

Premierul Ponta cere ministrului Transporturilor sa reia urgent privatizarea CFR Marfa

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ramonei Manescu, ministrul Transporturilor, la inceputul sedintei de Guvern, sa reia chiar de astazi procesul de privatizare a CFR marfa, dupa ce luni procedura a esuat din cauza neindeplinirii unor conditii suspensive din contract pana la termenul final, stabilit pentru 14 octombrie.

Ponta se poate mandri cu un nou esec - privatizarea CFR Marfa

Privatizarile noastre par copiate la indigo: cheltuim pe licitatii, taiem datorii, adjudecam compania, anulam procedura si mergem in Instanta Statul roman a ratat din nou privatizarea CFR Marfa. Dupa mai multe runde de discutii care au avut loc zilele trecute intre reprezentantii Ministerului Transporturilor si cei ai Grup Feroviar Roman, care a castigat licitatia de privatizare, cele doua parti nu au ajuns la o decizie comuna referitoare la momentul finalizarii acestui proces. Ca urmare, procedura de vanzare a 51% din actiunile CFR Marfa, inceputa in luna februarie a acestui an, a esuat, tara noastra nefiind la prima experienta de acest gen. Privatizarea CFR Marfa va fi reluata de la zero, cel mai probabil incepand de astazi, potrivit unor surse din ministerul de resort.

Ponta se poate mandri cu un nou esec - privatizarea CFR Marfa

Privatizarile noastre par copiate la indigo: cheltuim pe licitatii, taiem datorii, adjudecam compania, anulam procedura si mergem in Instanta Statul roman a ratat din nou privatizarea CFR Marfa. Dupa mai multe runde de discutii care au avut loc zilele trecute intre reprezentantii Ministerului Transporturilor si cei ai Grup Feroviar Roman, care a castigat licitatia de privatizare, cele doua parti nu au ajuns la o decizie comuna referitoare la momentul finalizarii acestui proces. ---- * Update 07:21 Comisia de privatizare a comunicat Grup Feroviar Roman GFR) ca privatizarea nu a putut fi incheiata pentru ca unele banci creditoare ale CFR Marfa nu si-au dat acordul pentru schimbarea actionariatului, potrivit unui comunicat al GFR.

Cine este Cristian Ghibu, noul Acar Paun gasit de Guvern pentru a justifica esecul privatizarii CFR Marfa

Guvernul Ponta bifeaza un al doilea esec major in privatizarea unei importante companii de stat. Dar, la fel ca si in cazul Oltchim, cand vinovatul de serviciu a fost gasit seful Oficiului pentru Privatizari de atunci, Remus Vulpescu, pentru procesul de privatizare a CFR Marfa, al carui esec a fost anuntat luni seara, cel aratat drept responsabilul este Cristian Ghibu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si totodata seful Comisiei de Privatizare a CFR Marfa, care a semnat contractul de privatizare cu castigatorul licitatiei. Ghibu, fost manager de stat si apoi privat al CFR, a ajuns in Ministerul Transporturilor la propunerea fostului ministru Relu Fenechiu, fiind considerat un apropiat al acestuia.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )