Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta: Circulara de la Bruxelles despre China, dovada unei lipse de viziune.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Circulara de la Bruxelles despre China, dovada unei lipse de viziune.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca reactia Comisiei Europene dupa Forumul China - Europa Centrala si de Est, aparuta in presa sub forma unei circulare, a fost nu doar neinspirata, ci este si o dovada a unei lipse de viziune care macina Europa, informeaza Mediafax. Sunt multe camere si vreau sa fiu cat mai diplomat posibil: reactia de la Bruxelles a unei circulare scapate pe surse, in care ni se spunea ce sa facem si ce sa nu facem cand vine premierul Chinei, cred ca a fost nu doar . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Circulara de la Bruxelles privind China - neinspirata, o lipsa de viziune care macina Europa

Reactia Comisiei Europene privind Forumul China - Europa Centrala si de Est, aparuta in presa sub forma unei circulare, a fost nu doar neinspirata, ci este si o dovada a unei lipse de viziune care macina Europa si Bruxelles-ul, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.

Ponta: Circulara de la Bruxelles privind China - neinspirata, o lipsa de viziune care macina Europa

Reactia Comisiei Europene privind Forumul China - Europa Centrala si de Est, aparuta in presa sub forma unei circulare, a fost nu doar neinspirata, ci este si o dovada a unei lipse de viziune care macina Europa si Bruxelles-ul, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

Ponta: Circulara de la Bruxelles privind China - neinspirata, o lipsa de viziune care macina Europa

Reactia Comisiei Europene privind Forumul China - Europa Centrala si de Est, aparuta in presa sub forma unei circulare, a fost nu doar neinspirata, ci este si o dovada a unei lipse de viziune care macina Europa si Bruxelles-ul, a declarat, luni,.

Ponta: Circulara de la Bruxelles privind China a fost nu doar neinspirata, dar e o lipsa de viziune care macina Europa

Victor Ponta spune ca reactia Comisiei Europene privind Forumul China - Europa Centrala si de Est, aparuta in presa sub forma unei circulare, a fost nu doar neinspirata, ci este si o dovada a unei lipse de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )