Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ponta: Convocarea CSAT nu a fost cel mai grav lucru. Basescu nu a avut timp sa-i primeasca la Cotroceni pe cei 15 premieri

Antena3 Antena3,
Ponta: Convocarea CSAT nu a fost cel mai grav lucru. Basescu nu a avut timp sa-i primeasca la Cotroceni pe cei 15 premieri

Presedintele face din ce in ce mai des gesturi copilaresti, a declarat premierul Victor Ponta, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, comentand astfel convocarea sedintei CSAT de catre. continuă pe Antena3

Speculatiile sunt rauvoitoare. Bogdan Oprea, despre convocarea CSAT in perioada in care Ponta are pregatite intalniri cu premierii

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea a declarat, luni, ca convocarea CSAT s-a facut inca din 18 noiembrie, cu acordul premierului, iar speculatiile pe aceasta tema sunt complet neadevarate si.

Bogdan Chirieac: Convocarea CSAT, un act irational al presedintelui Basescu

Convocarea CSAT in contextul vizitei in Romania a premierului chinez Li Keqiang reprezinta un act irational din partea presedintelui Traian Basescu, este de parere jurnalistul Bogdan Chirieac. Este un act.

ASIROM Vienna Insurance Group castiga Premiul pentru Cel mai bun produs de asigurare de ...

ASIROM Vienna Insurance Group a castigat Premiul pentru Cel mai bun produs de asigurare de Grup la Financial Leaders Hall of Fame 2013, organizat pe 26 noiembrie de Business Arena. Premiul obtinut este o recunoastere a unei echipe dedicate, ce cauta sa vina cu produse competitive pe o piata complexa, cum este cea a asigurarilor din Romania. Acesta a fost inmanat domnului Dragos Calin, Membru Directorat ASIROM, de catre creatoarea de moda Adina Buzatu. Acest premiu este o .

Elena Udrea: As candida la prezidentiale daca din sondaje ar reiesi ca am potentialul cel mai mare

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar avea cel mai pare punctaj in sondaje. Nu, sub nicio forma. Ma intrebati astazi, nu. Din analizele pe care le am .

Fotbalist din TOP 5 mondial: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se stie ca sunt cel mai bun.

Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri seara, dupa victoria din meciul cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, ca nu are nevoie de Balonul de Aur, deoarece se stie ca el este cel mai bun fotbalist, potrivit Mediafax. Intrebat despre Balonul de Aur, unde se afla printre favoriti alaturi de Cristiano Ronaldo si Franck Ribery, Ibrahimovici a spus: Sunt unii pentru care acest trofeu este important, mie nu-mi pasa. Nu am nevoie de acest trofeu, se stie ca .

Randamentul obligatiunilor Spaniei, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Randamentul titlurilor de stat spaniole cu scadenta la doi ani a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana va lansa noi masuri de stimulare.

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

NATO lanseaza in Estonia cel mai important exercitiu de aparare cibernetica.

NATO a lansat marti in Estonia un amplu exercitiu de aparare cibernetica, cel mai important de acest fel destinat contracararii atacurilor informatice masive si simultane impotriva statelor aliate si celor partenere, relateaza Agerpres. Atacurile cibernetice sunt o realitate cotidiana si au devenit tot mai sofisticate si complexe, a precizat, intr-un comunicat, Jamie Shea, secretar general adjunct al NATO, responsabil cu provocarile emergente la adresa securitatii. NATO trebuie sa faca .

Cel mai bogat israelian, executat silit in Romania

Beny Steinmetz, cel mai bogat israelian, care a vrut sa investeasca o jumatate de miliard de euro in imobiliare in Romania, este executat silit, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Societatea Dakona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )