Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

România Liberă România Liberă,
Ponta: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio san. continuă pe România Liberă

VICTOR PONTA: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio sansa sa devina comisar european si se intreaba daca a propus-o din prostie sau ca sa-i rupa gatul. Ponta spune ca propunerea Romaniei pentru functia de comisar european trebuie sa fie femeie, sa aiba experienta europeana si sa nu aiba probleme de integritate.

Fostul consilier pe securitate nationala al lui Trump spune ca regimul nord-coreean nu are nicio intentie sa renunte la arsenalul nuclear

Coreea de Nord nu are nicio intentie sa renunte la arsenalul sau nuclear, a declarat John Bolton, fost consilier prezidential pentru Securitate Nationala, demis de presedintele Donald Trump pe fondul unor divergente, relateaza Mediafax citand agentia de stiri Reuters.

Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala

Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )