Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, potrivit Mediafax. Premierul a fost intrebat, luni, de jurnalisti, daca ia in calcul demiterea lui Chitioiu, pentru esecul privatizarii Oltchim, raspunsul fiind afirmativ: Daca are o responsabilitate, sigur ca da. O sa verificam impreuna, exact, ce anume putea fi . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, relateaza Mediafax.

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim,.

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim.

Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil de esecul privatizarii Oltchim, iau in calcul demiterea lui

Daniel Chitoiu va ramane ministru al Economiei, desi in urma discutiilor provocate de subiectul Oltchim existau banuieli ca premierul il va demite pe acesta. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )