Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ponta, despre atacul lui Basescu la Nastase: Cand vrei sa fii numarul unu al tarii nu poti sa te exprimi ca la carciuma

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre atacul lui Basescu la Nastase: Cand vrei sa fii numarul unu al tarii nu poti sa te exprimi ca la carciuma

Premierul Victor Ponta a sustinut vineri ca el nu coabiteaza cu niciun presedinte si a calificat apelativul inaltpresinucisul Nastase folosit de Traian Basescu drept unul nedemn pentru un sef de stat. continuă pe Adevărul

Ponta il ataca pe Basescu: Cand vrei sa fii numarul unu al tarii, nu poti sa te exprimi ca la carciuma

Premierul Victor Ponta il ataca pe presedintele Traian Basescu. Seful Guvernului spune ca ii este rusine cu seful statului si isi doreste ca urmatorul presedinte sa fie demn de aceasta functie. Ponta a.

Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

VIDEO Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

Antonescu, intrebat daca i-a vorbit lui Ponta despre nemultumiri: Ce, sunt petitionar?.

Liderul PNL, Victor Ponta, a declarat, joi, ca discutia cu Victor Ponta a fost una politica si ca ei nu vor influenta concluziile Comisiei Rosia Montana. Luni, in aceasta Comisie, se va da un vot final. Stiti pozitia PNL; nici eu, nici premierul nu suntem responsabili de concluziile Comisiei, a spus Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta, la sediul USL. Totodata, seful Senatului a fost intrebat de jurnalisti daca i-a transmis premierului nemultumirile sale legate de Rosia Montana. Ce, sunt .

Ponta, despre desecurizarea dosarului Dunarea: Presedintele vine cu smecherii. Eu nu votez ce nu e pe ordinea de zi

Nu stiu despre ce e vorba cu dosarul Dunarea, a declarat, vineri seara, Victor Ponta, in urma declaratiilor facute de presedintele TraianBasescu care a afirmat ca premierul s-a opus desecretizarii.

Ponta, despre desecretizarea dosarului Dunarea: Presedintele vine cu smecherii. Eu nu votez ce nu e pe ordinea de zi (VIDEO)

Nu stiu despre ce e vorba cu dosarul Dunarea, a declarat, vineri seara, Victor Ponta, in urma declaratiilor facute de presedintele TraianBasescu care a afirmat ca premierul s-a opus desecretizarii.

Victor Ponta despre portul Constanta: Participatie minoritara guvern si autoritate locala, listare la bursa si investitori privati

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul si autoritatea locala ar trebui sa detina o participatie minoritara la Portul Constanta, care ar trebui listat la bursa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )