Libnet.ro
UNICEF

19:00

PONTA DESPRE INGHETAREA PENSIILOR: Mi se pare o magarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PONTA DESPRE INGHETAREA PENSIILOR: Mi se pare o magarie

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat astazi la Targu-Jiu, ca i se pare o magarie faptul ca, de la 1 ianuarie, pensiile au fost inghetate, iar salariile demnitarilor au crescut. continuă pe Ziarul Bursa

PONTA DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, il sustin

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat astazi la Targu-Jiu, referitor la alegerile prezidentiale din acest an, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, facand referire la Calin Popescu Tariceanu sau la Corina Cretu.

Victor Ponta, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Cred ca in 2014 m-am grabit si am gresit

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va candida la alegerile prezidentiale, dar nu in 2019. O sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019, sa fie.

Ce spune Victor Ponta despre o candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: Toata lumea stie ca va fi la fel ca in 2000

Fostul premier Victor Ponta sustine ca in conditiile in care Liviu Dragnea va candida pentru functia de presedinte al tarii, electoratul se va mobiliza ca in anul 2000, de aceasta data voturile urmand a fi castigate de Klaus Iohannis, doar pentru a nu fi ales sef al statului liderul PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )