Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre inregistrarile cu Kovesi: Ies la iveala lucruri pe care unii le stiam

Antena3 Antena3,
Ponta, despre inregistrarile cu Kovesi: Ies la iveala lucruri pe care unii le stiam

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat duminica, la Antena 3, ca inregistrarile aparute in spatiul public, in care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, pare sa dea ordine. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu, despre inregistrarile atribuite Codrutei Kovesi: Este important sa se dovedeasca daca sunt sau nu autentice

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu, a declarat duminica seara ca se asteapta ca autoritatile competente ale statului sa verifice daca inregistrarile aparute duminica seara in spatiul public, atribuite procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sunt sau nu autentice.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu: Razboi atomic intre PSD si PSD din care va castiga Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent duminica in Parlament pentru a vorbit cu grupul deputatilor PSD, pe care a incercat sa ii convinga sa nu mearga mai departe cu motiunea de cenzura afirmand ca.

Ponta, despre criza din PSD: Chiar cred ca asa nu se mai poate!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in criza de pe scena politica si spune ca, din pacate, asa nu se mai poate, facand referire la o declaratie a lui Mihai Chirica, care vorbeste.

Victor Ponta, despre scandalul momentului pe plan politic: Sorin Grindeanu este in legatura directa cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta lamureste una dintre enigmele acestor zile si afirma ca premierul Sorin Grindeanu este intr-o legatura directa cu presedintele Klaus Iohannis. Sunt convins ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )