Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ponta, despre intalnirea cu Tony Blair: Am vorbit despre ce crede el ca este bine sa fac

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre intalnirea cu Tony Blair: Am vorbit despre ce crede el ca este bine sa fac

Victor Ponta a confirmat ca s-a intalnit, vineri, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizand ca a discutat despre situatia actuala si despre ce crede acesta ca este bine ca el sa faca in continuare, dupa alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Klaus Iohannis. Am vorbit despre ce este de facut in viitor, ma bazez pe oameni cu experienta pentru a incerca sa identific acele elemente care tin de agenda 2015-2016. continuă pe România Liberă

Ponta confirma intalnirea cu Blair: Am vorbit despre ce crede el ca este bine sa fac

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a confirmat ca s-a intalnit, azi, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizand ca a discutat despre situatia actuala si despre ce crede acesta ca este bine ca el sa faca in continuare, dupa alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Klaus Iohannis, potrivit surselor din presa.

Tony Blair, discutie cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, arata surse oficiale citate de.

Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Tony Blair se intalneste la Guvern cu premierul Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit vineri dimineata la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, potrivit unor surse oficiale, informeaza.

Tony Blair discuta la Guvern cu Victor Ponta

Fostul premier britanic Tony Blair a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale.

Expertii FMI si CE, la Guvern pentru o prima discutie cu Ponta despre bugetul pe anul viitor

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) si-au inceput vizita in Romania cu o intalinire la Palatul Victoria, unde au avut o prima discutie cu premierul Victor Ponta despre proiectia bugetara pe anul viitor, noteaza Mediafax. Guvernul va negocia cu expertii FMI si CE un deficit pentru 2015 de 2-2,1% din PIB, procentajul suplimentar de 0,6-0,7% urmand sa fie utilizat exclusiv pentru armata si co-finantare, dar si la acest nivel sunt necesare masuri suplimentare pe venituri sau cheltuieli.

VIDEO Victor Ponta, despre cea de a treia rectificare bugetara: Este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea bugetului pe 2015. Nu o sa inteleg niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal

Cea de a treia rectificare bugetara, prin care autoritatile intentioneaza sa acopere hotararile judecatoresti definitive si irevocabile care vizeaza profesorii, functionarii publici si magistratii, precum si arieratele Guvernului central sia l autoritatilor locale, este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea proiectului de buget pentru anul 2015, a declarat premierul Victor Ponta in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri. Seful Executivului a aratat ca atat Comisia Europeana cat si FMI sunt de acord cu decizia Guvernului, si ca nu va intelege niciodata niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal, care sustine ca argumentul din spatele acestei rectificari bugetare este evident fals.

Ponta, despre abtinerea la vot a lui Mitrea: E un om experimentat si a vazut foarte multe

Victor Ponta a declarat, marti, intrebat despre abtinerea la vot a lui Mitrea la votul din sedinta grupurilor parlamentare ale PSD privind ramanerea la guvernare, ca acesta este un om experimentat si a vazut foarte multe. Ponta a mai spus ca nu a apucat sa vorbeasca cu Mitrea.

Ponta, despre locuinta presedintelui Iohannis: Avem ca locuinte de protocol Lac 3 si Lac 2. Domnia sa trebuie sa decida

Premierul Victor Ponta spune ca presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, trebuie sa decida unde va locui din momentul in care va prelua mandatul de presedinte. Iohannis are de ales intre Vila Lac 2, unde locuieste actualul sef al statului, si Vila Lac 3.

Ponta, despre lipsa unui acord CE privind pretul gazului: Guvernul respecta in primul rand decizia Parlamentului

Guvernul va respecta in primul rand decizia Parlamentului in ceea ce priveste liberalizarea pretului gazelor, dar are si o relatie de colaborare cu Comisia Europeana, astfel incat Romania sa-si indeplineasca obligatiile, insa tinand cont de interesul consumatorilor casnici, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax. El a raspuns astfel intrebat de jurnalisti cum comenteaza o scrisoare prin care Comisia Europeana transmite ca nu ar fi de acord cu prelungirea calendarului de liberalizare a pretului la gaze, in conditiile in care ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, ar fi asigurat ca exista acest acord.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )