Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, despre intentia lui Tariceanu de reinscriere in PNL: In afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre intentia lui Tariceanu de reinscriere in PNL: In afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL

Premierul Victor Ponta a declarat, comentand intentia lui Tariceanu de a se reinscrie in PNL, ca in afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vrea refacerea USL, lucru care se poate intampla chiar de luni, dupa alegerile europarlamentare. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre intoarcerea lui Tariceanu in PNL: imi lasa impresia ca e un pas in folosul PSD si imi lasa un gust amar

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a comentat, joi seara, reintoarcerea luiCalin Popescu Tariceanu in PNL, spunand ca i-a lasat impresia ca este un gest facut in folosul PSD-ului. Ar fi fost.

VIDEO. Antonescu, despre intoarcerea lui Tariceanu la liberali: PNL nu are nevoie de o sluga a PSD sa faca congrese

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ar trebui sa se retraga din politica, dupa ce a anuntat, joi, ca vrea sa se intoarca in Partidul National Liberal.

Ponta, despre Antonescu: Este un om de stanga. A lucrat mereu la stat. Tariceanu este un model liberal

Premierul Victor Ponta considera ca presedintee Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este un model liberal, iar presedintele PNL Crin Antonescu imbratizeaza principiile de stanga pentru ca a lucrat dintotdeauna la stat.

Revenirea lui Calin Popescu-Tariceanu in PNL a fost aprobata

15- Revenirea lui Calin-Popescu Tariceanu in PNL a fost acceptata de PNL Satu Mare, cu 19 voturi din 19. Virgil Enatescu, presedintele interimar PNL Satu Mare, a declarat, la Antena 3, ca nu crede ca.

De ce forteaza Tariceanu usa PNL

Fostul premier s-a reinscris, ieri, in PNL la capatul unei actiuni cu iz de roman politist. El a anuntat explicit ca vrea sa blocheze o eventuala alianta de dreapta, incercand sa reapropie PNL de PSD.

Victor Ponta, despre apelativul lui Biden mister President: Nu stiu eu ce stie vicepresedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, ca este foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepresedintele Biden si de laudele primite, iar despre apelativul presedinte cu care i s-a adresat a spus: Nu stiu.

Ce spune Ponta despre deciziile CCR legate de campania electorala si de legea insolventei

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu comenteaza decizia Curtii Constitutionale CC) privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala pana nu vede motivarea acestei decizii, adaugand insa ca se bucura pentru decizia Curtii in cazul Legii insolventei.

Ponta, despre noile afirmatii facute de Rogozin: Sunt simple provocari

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, noile afirmatii ale vicepremierului rus Dmitri Rogozin, spunand ca sunt simple provocari. Sunt simple provocari si, cand avem atat de multa treaba de facut in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )