Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, despre retragerea lui Negoita: Probabil ca nu stia alaltaieri ca Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta si a aflat ieri

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre retragerea lui Negoita: Probabil ca nu stia alaltaieri ca Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta si a aflat ieri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca a discutat la telefon cu Robert Negoita caruia i-a spus ca aduce ghinion in momentul in care vorbeste de problemele lui Dragnea cu Justitia sau de cele ale liderului de la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre retragerea lui Negoita: A avut niste resorturi care l-au impins sa candideze. A avut resorturi care l-au impins sa nu mai candideze

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca ar fi dezamagitor sa se retraga si ceilalti candidati din cursa pentru sefia PSD, asa cum a facut-o Robert Negoita, primarul Sectorului 3. Dragnea a vorbit de anumite resorturi care l-au impins pe Negoita sa candideze si apoi sa se retraga.

Ponta, despre candidatura lui Negoita la sefia PSD: I-am spus ca este riscant sa vorbeasca de mine si de Liviu Dragnea. Daca maine este el?

Fostul lider al PSD, premierul Victor Ponta, a spus ca a vorbit cu Robert Negoita despre candidatura sa la sefia PSD, aratandu-se deranjat de faptul ca acesta a vorbit despre problemele sale si ale lui Liviu Dragnea cu legea.

Liviu Dragnea, despre retragerea candidaturii lui Robert Negoita: Am luat act si atat. As fi dezamagit daca s-ar retrage toti, mi-as dori foarte mult sa fie o competitie (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit joi despre retragerea candidaturii lui Robert Negoita si a declarat ca a luat act de aceasta, la fel cum a luat si de depunerea candidaturii. La fel cum am primit candidatura, asa am luat act.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Retragerea lui Negoita s-a negociat intre Ponta si Dragnea

Din blogurile de vineri, aflam de ce s-a retras Robert Negoita din cursa pentru presedintia PSD si care ar putea fi deznodamantul scandalului Volkswagen.

Dragnea, despre retragerea lui Robert Negoita

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, referitor la retragerea candidaturii lui Robert Negoita, ca asa cum a primit si atacurile acestuia, asa primeste si sustinerea primarului Sectorului 3, luand doar act de decizia acestuia.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

Victor Ponta, avertisment pentru Robert Negoita: E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?

Premierul Victor Ponta i-a dat miercuri un avertisment lui Robert Negoita, cel care si-a anuntat ieri candidatura la sefia PSD si i-a criticat pe premier si pe Liviu Dragnea pentru scandalurile penale in care sunt implicati. E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?, a spus Ponta, zambind.

Victor Ponta, despre vizita lui Hans Klemm la Palatul Victoria: Am vorbit despre faptul ca in ultimii trei ani si jumatate, Romania s-a dovedit un aliat serios al SUA. Vrem si noi mai mult sprijin si apreciere in problemele noastre (VIDEO)

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a mers miercuri dimineata la Palatul Victoria unde s-a intalnit cu premierul Victor Ponta. I-am urat bun venit. Ma bucur ca dupa trei ani avem un ambasador. Am vorbit desp.

PNL le cere liderilor Opozitiei sa se delimiteze de declaratiile lui Ponta despre trimiterea sa in judecata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut, vineri, liderilor PSD si UNPR sa se delimiteze de declaratiile facute de premierul Victor Ponta intr-o emisiune televizata, unde a afirmat ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca el sa fie trimis in judecata. Un atac similar la adresa lui Ponta avenit si din partea deputatului liberal Nini Sapunaru.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )