Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

Ponta, despre situatia din Crimeea: Este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989

Premierul Victor Ponta a declarat duminica ca intamplarile din Crimeea au reprezentat cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa constituie si o oportunitate de apropiere a republicii Moldova la UE si NATO.

Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

Situatia din Crimeea este complexa. Comandantii navelor aveau ordin sa deschida focul, dar nu l-au respectat

Comandantii navelor militare ucrainene stationate in porturi din Crimeea primisera ordinul de a deschide focul spre fortele ruse, dar nu l-au respectat, a declarat Ministerul ucrainean al Apararii, citat de.

Locuintele din Romania, cea mai mare ieftinire dintre 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din tara noastra au inregistrat, in 2013, cea mai mare scadere dintre 42 de tari din lume, de 10,43%, fata de 5,96% in 2012, conform unui studiu al portalului globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia.

FOTO La Arad a fost realizat cel mai mare simbol din tara pentru Ziua Internationala a Sindromului Down

La Arad a fosr realizat la sfarsitul saptamanii trecute un nou record national. Este vorba despre realizarea unui simbol specific Sindromului Down de care este responsabil asa-numitul cromozom 21 suplimenta.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe: Suntem preocupati de situatia din Transnistria.

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza Mediafax. Citeste si: Rusia a cedat: OSCE va trimite o misiune de observatori in Ucraina Situatia din Transnistria constituie o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru R. Moldova, ci si pentru Europa, a declarat Descita, in cadrul unei conferinte de .

Surprize in cazul celui mai mare furt de Bitcoin: compania jefuita spune ca a gasit din intamplare sute de mii de monede

In primele luni ale anului, Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb valutar de Bitcoin, a raportat o pierdere masiva. Acum, anunta ca a gasit o parte din bani intr-un portofel de care a uitat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )