Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i numesc in functie pe toti cei care au ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i numesc in functie pe toti cei care au ...

Victor Ponta a facut, marti, un apel catre PNL pentru salvarea USL si continuarea guvernarii in aceeasi formula. Mai mult, premierul a anuntat ca este dispus sa-i numeasca in functii pe liberalii propusi de antonscu si ca va fi deschis dialogului pana in ultimul moment. Este de datoria mea sa fac inca un apel inainte de sedinta politica a PNL catre colegii mei liberali, un apel de a salva proiectul USL, de a contiua sa guvernam impreuna si sa aducem la indeplinire obiectivele pentru care am . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Fac un apel la PNL de a salva USL

Victor Ponta a sustinut marti o conferinta de presa, in care a facut un apel pentru salvarea USL. Premierul a spus ca PSD nu va revendica functiile PNL si ca isi doreste sa colaboreze cu Klaus.

Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. Vom pune punct in aceasta seara. ...

Antonescu: Am apreciat foarte mult prestatia mediatica. Nu am inteles exact care era mesajul. Faptul ca Daniel Constantin renunta, de parca era vorba de Ianukovici, nu conteaza. Citeste si: Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i numesc in functie pe toti cei care au fost propusi de PNL. Constantin a renuntat sa fie vicepremier L-am sunat pe premier si l-am intrebat daca sunt date noi. Mi-a spus ca nu, astfel ca mi-am dat seama ca aceasta interventie a fost un eveniment .

Ponta, apel catre alegatorii liberali: Vreau ca PNL sa fie alaturi de mine.

Premierul Victor Ponta a scris, luni, ca vrea ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine. Am un mesaj pentru toti alegatorii PNL si USL: Vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine, vreau sa fie alaturi de mine, sa il dam jos pe Traian Basescu si sa guvernam tara, a scris premierul pe Facebook. Citeste si: Membrii PSD, reuniune in Biroul Permanent Social - democratii se intalnesc, luni, in Biroul Permanent, pentru a discuta criza din USL. Citeste si: De ce nu .

Liberalii ii raspund lui Ponta. Pocora: Domnule Ponta fac un apel la dumneavoastra: nu mai mintiti!

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Ancuta Pocora, i-a cerut premierului Victor Ponta sa nu mai minta. Reactia liberalilor vine la scurt timp dupa ce Victor Ponta a facut un ultim apel catre liberali de a nu iesi de la guvernare.

Ponta lanseaza apeluri pentru unitatea USL pe facebook.

Dupa ce nu i-a raspuns la telefon lui Crin Antonescu, invocind o intalnire oficiala la Chisinau, premierul Victor Ponta si-a gasit timp sa posteze un apel la unitatea USL pe o retea de socializare. Un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL!, scrie primul ministru Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. Eu inca sper ca putem, in zilele urmatoare, sa gasim solutii pentru continuarea guvernarii USL! Fac apel la toti liderii PNL si USD sa actionam in acest sens! Daca .

Victor Ponta, inaintea sedintei PNL: Fac un apel sa ramana la guvernare si sa indeplinim toate obiectivele USL

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inaintea de sedinta Delegatiei Permanente a PNLca spera ca liberalii sa nu voteze pentru iesirea de la guvernare si sa aleaga sa lupte in continuare pentru.

Victor Ponta face apel pentru pastrarea Uniunii Social Liberale: Sper ca PNL va ramane la guvernare

In numele celor trei partide care s-au constituit in USD, facem un apel catre colegii nostri de guvernare, Partidul National Liberal, sa pastram guvernarea sub formula USL, a spus Victor Ponta, luni, la.

Basescu: Fac apel la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta

Presedintele Traian Basescu face apel la calm in Ucraina, printr-un comunicat de presa. Presedintele a salutat cele mai recente evolutii din Ucraina si a aratat ca incetarea violentelor, renuntarea la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )