Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ponta a fost din nou la Curtea Suprema in dosarul Turceni-Rovinari. Magistratii au dat un nou termen de judecata - 14 octombrie

România Liberă România Liberă,
Ponta a fost din nou la Curtea Suprema in dosarul Turceni-Rovinari. Magistratii au dat un nou termen de judecata - 14 octombrie

Fostul premier Victor Ponta a fost, vineri, din nou in fata Curtii Supreme, care a amanat din nou judecarea dosarului Turceni-Rovinari. Urmatorul termen dat de magistrati este 14 octombrie. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la iesire din instanta: Categoric Alina Gorghiu trebuie audiata. Ea a incheiat contractele

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri dimineata, la instanta suprema, pentru un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat pentru fals in inscrisuri sub semnatura.

Ponta, Sova si Gorghiu, audiati la iCCJ in dosarul Turceni-Rovinari (VIDEO)

Victor Ponta, Dan Sova si Alina Gorghiu s-au prezentat vineri dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru un nou termen in dosarul Turceni-Rovinari, informeaza B1 TV. Niciunul dintre.

Victor Ponta, la Curtea Suprema: Doamna procuror a fost de acord ca toata lumea sa fie audiata, mai putin Alina Gorghiu, care a incheiat contractele

Victor Ponta a fost vineri dimineata la Sectia 6 de Politie pentru a se achita de obligatiile impuse in urma controlului judiciar dispus in cazul sau in dosarul privind vizita lui Tony Blair in Romania. Ulterior, insa, acesta a mers la Curtea Suprema, unde a avut loc un nou termen al procesului in care este judecat alaturi de senatorul Dan Sova pentru fapte de coruptie.

A fost ceruta audierea Alinei Gorghiu in dosarul Turceni-Rovinari

Avocatii unui dintre inculpatii in dosar Laurentiu Ciurel) au cerut audierea liberalei. Solicitarea a fost formulata la termenul de azi de la iCCJ. Potrivit lui Victor Ponta, solicitarea a fost.

Baroul Bucuresti discuta din nou cererea Monicai Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatura

Membrii Baroului Bucuresti discuta din nou, marti, cererea de excludere a lui Victor Ponta din avocatura depusa de europarlamentarul Monica Macovei. Pe 6 septembrie, Baroul Bucuresti a amanat pentru 13 septembrie decizia in acest caz.

Oana Roman, zvonuri despre o noua sarcina! Marius Elisei: A slabit, dar va lua in greutate din nou!

Oana Roman a vorbit cu sinceritate despre sarcina, dupa ce sotul ei, Marius Elisei, a anuntat ca urmeaza sa devina parinti din nou.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

Israelul a atacat din nou pozitii militare din Siria

Israelul a lovit din nou marti seara pozitii din Siria, la cateva ore dupa ce a dezmintit afirmatia armatei siriene ca ar fi doborat doua avioane israeliene, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Curtea Suprema va desemna miercuri judecatorii care vor face parte din BEC

Inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, miercuri, prin tragere la sorti, judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central, constituit in vederea organizarii alegerilor parlamentare din luna decembrie.

Victor Ponta, in continuare avocat! Baroul Bucuresti a amanat din nou luarea unei decizii, pana la rezolvarea contestatiei privind plagiatul tezei de doctorat (VIDEO)

Victor Ponta a scapat si marti, 13 septembrie, de un verdict in ceea ce priveste cariera lui de avocat. Consiliul Baroului Bucuresti, dupa o sedinta scurta a decis sa amane luarea unei decizii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )