Libnet.ro
UNICEF

01:05

PONTA, INAINTEA SEDINTEI CONDUCERII PRO ROMANIA: Discutam daca punem candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PONTA, INAINTEA SEDINTEI CONDUCERII PRO ROMANIA: Discutam daca punem candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca in sedinta conducerii partidului se va discuta daca formatiunea va avea candidat propriu la prezidentiale sau il va sustine pe Mircea Diaconu. continuă pe Ziarul Bursa

PONTA, INAINTEA SEDINTEI CONDUCERII PRO ROMANIA: Discutam daca punem candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca in sedinta conducerii partidului se va discuta daca formatiunea va avea candidat propriu la prezidentiale sau il va sustine pe Mircea Diaconu.

Ponta, inaintea sedintei conducerii Pro Romania: Discutam daca il sustinem pe Mircea Diaconu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca in sedinta conducerii partidului se va discu.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

Victor Ponta, despre Mircea Diaconu: E candidatul poporului. Daca ma uit in Ucraina, e un model pe care oamenii si-l doresc (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, luni, oficial, ca Pro Romania il va sustine pe candidatul independent la prezidentiale Mircea Diaconu. Mircea Diaconu nu va fi membru Pro Romania, nu-l chemam la sedinte, il.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la Presedintia Romaniei, a anuntat, luni, liderul partidului, Victor Ponta. El a adaugat ca formatiunea sa il sustine pe Diaconu in calitate de candidat independent, si nu de membru al Pro Romania.

Sorin Campeanu si Norica Nicolai ar fi viitorii copresedinti ai aliantei dintre Pro Romania si ALDE. Tariceanu, refuzat de greii din partidul condus de Ponta

Sorin Campeanu si Norica Nicolai vor fi copresedintii viitoarei aliante politice dintre Pro Romania si ALDE, au declarat pentru g4media. ro surse politice.

Mircea Diaconu, declaratii dupa ce a decis sa candideze: Seful statului trebuie distrus ca notiune si ca practica PRO Romania si ALDE nu vor castiga nimic

Invitat, luni seara, la Digi 24, Mircea Diaconu a facut mai multe declaratii cu privirea la decizia sa de a candida la alegerile prezidentiale, relatia cu PRO Romania si ALDE si ce fel de presedinte vrea sa fie daca va castiga alegerile.

Mircea Diaconu, chemat la discutii cu ALDE si Pro Romania: Ma duc. Nu negociez nimic, ca n-am ce sa dau

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu a afirmat luni ca a fost chemat la discutii de catre ALDE si PRO Romania in vederea sustinerii sale de catre cele doua formatiuni politice in cursa pentru alegerile.

Tariceanu isi anunta colegii de partid despre o alianta politica ALDE - PRO Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, le-a cerut colegilor sai de partid, intr-un mesaj pe WhatsApp, sa fie pregatiti sa participe saptamana viitoare la sedinte ale structurilor de conducere ale formatiunii, in care sa se aprobe constituirea aliantei politice ALDE - PRO Romania si a aliantei electorale cu PRO Romania pentru alegerile prezidentiale, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )