Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ponta: ii inlocuim pe baronii PSD cu baronii PNL. E un blat intre ei

Adevărul Adevărul,
Ponta: ii inlocuim pe baronii PSD cu baronii PNL. E un blat intre ei

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta spune ca cel mai bine ar fi ca presedintii de consilii judetene sa fie alesi dintre consilierii judeteni, ca sa nu mai facem baroni, pentru ca altfel baronii PSD sunt inlocuiti de baronii PNL, si ca in buget nu sunt bani pentru alegerile in doua tururi pentru primari. El a acuzat existenta unui blat intre PSD si PNL. continuă pe Adevărul

Cardasie intre baronii PSD, PNL si UDMR. Pentru sefii de judet, Guvernul nu schimba sistemul electoral

Guvernul Orban si-a angajat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, insa nu s-a atins de presedintii de Consilii Judetene, care vor fi alesi direct, asa cum au insistat, nu prin votul consilierilor judeteni. Sistemul avantajeaza baronii in functie, cei mai multi de la PSD, dar si de la PNL si UDMR. USR ramane pe dinafara.

Observatiile lui Ponta dupa ultima mutare a lui Orban: PNL a tras teapa USR si celor care vor alegeri in doua tururi

Victor Ponta sustine ca asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi poate fi o cacealma in conditiile in care adoptarea unei motiuni de cenzura, asteptata de liberali, ar face ca legea sa nu intre in vigoare. Mai mult, spune fostul premier, cum actul normativ nu prevede modificarea modalitatii de alegere a sefilor ce CJ doar inlocuim baronii PSD cu baronii PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )