Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: Nu ma intorc in PSD, nu am cum sa fiu presedinte

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu ma intorc in PSD, nu am cum sa fiu presedinte

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica seara, ca sunt speculatii informatiile potriv. continuă pe România Liberă

Ponta: Nu ma intorc in PSD, nu am cum sa fiu presedinte. Am un proiect cu care vreau sa iau oamenii buni din PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica seara, ca sunt speculatii informatiile potrivit carora ar vrea sa preia PSD, el explicand ca nu este membru PSD si nici nu doreste sa se inscrie, caz in care nu are cum sa devina presedintele formatiunii. Ponta a precizat, insa, ca are proiectul Pro Romania cu care intentioneaza sa ia oamenii buni din PSD.

Victor Ponta, din Parlament, direct in fata judecatorilor: Liderul Pro Romania, audiat in dosarul lui Valeriu Zgonea

Victor Ponta a ajuns din Parlament direct la in fata judecatorilor. Liderul Pro Romania a semnat motiunea de cenzura si a plecat la Tribunalul Bucuresti, unde da declaratii in calitate de martor in dosarul i.

Basescu, despre Ponta: A ajuns si natafletul asta sa spuna Fara Viorica Dancila!. Cine-i, frate, Dancila? A, daca spunea Fara Basescu!, ii intelegeam!

Traian Basescu a declarat ca Victor Ponta este marele castigator al rezultatului motiunii de cenzura. in opinia fostului presedinte, liderul Pro Romania urmareste sa acapareze PSD. Ar fi de tot rasul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )