Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta invita partidele la discutii despre legea Big Brother

Antena3 Antena3,
Ponta invita partidele la discutii despre legea Big Brother

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe cinci subiecte, printre care legea Big Brother si codul electoral. Ponta a anuntat ca va trimite o scrisoare in acest sens tuturor partidelor. Azi luni, nr) v. continuă pe Antena3

Zgonea: Legea cartelelor prepay si Legea Big Brother sunt urgente si necesare

Legea Big Brother Legea 82/2012) si Legea cartelelor prepay sunt urgente si necesare pentru ca sistemul de siguranta nationala sa functioneze, considera presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, CSAT urmand sa stabileasca daca legile vor trece intr-un ritm accelerat prin cele doua Camere sau prin asumarea raspunderii Guvernului.

Victor Ponta vrea negocieri cu PNL pe legea Big Brother, codul electoral si revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme. Astfel, Ponta vrea negocieri pe le.

Ponta invita opozitia la discutii despre legislatia financiara, Constitutie, sistem electoral

Premierul Victor Ponta a cerut luni, in cadrul BPN, mandat pentru a-i invita la discutii pe cei doi copresedinti PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dialogul avand in vedere cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul.

Victoria Nuland, Big-Brother si lobby-ul economic

Ce au in comun Victoria Nuland, Europa si Big-Brother. La prima vedere terorismul si coruptia. Daca insistam, s-ar putea sa mai descoperim ceva: lobby si spionaj economic. Istoria puterii lumesti este o lunga insiruire de lupte economice pentru suprematie.

Demers amicus curiae la Curtea Constitutionala pentru anularea Legii securitatii cibernetice - asa numita lege Big Brother 3

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) si Asociatia pentru Tehnologie si Internet ApTI), sustinute de alte 11 ONG-uri, au depus luni, 19 ianuarie, la Curtea Constitutionala un demers de tipul amicus curiae prin care sustin obiectia de neconstitutionalitate ridicata de Grupul Parlamentar al PNL, cu privire la Legea 580/2014, a securitatii cibernetice. ONG-urile sustin ca articolul 171) din legea criticata, prin care noua institutii publice au acces, fara autorizarea unui judecator, la orice date informatice, nu indeplineste criteriul apararii efective a dreptului la protectia vietii private. Pe de alta parte, SRI cere Legea securitatii cibernetice, in contextul cresterii fara precedent a amenintarilor informatice si spune ca legea nu permite accesul la date personale fara mandat judecatoresc.

VIDEO. Ponta vrea sa discute cu Opozitia. Ce vrea sa negocieze

Victor Ponta a a declarat, luni, la Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat, ca vrea sa negocieze cu PNL revizuirea Constitutiei, codul electoral, legea Big Brother si masterplanul pe Transporturi.

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe 5 teme. PNL: Ponta nu are niciun program, guverneaza dupa ureche

Victor Ponta va transmite o scrisoare tuturor partidelor parlamentare sa le invite la consultari pe cinci teme majore despre care premierul spune ca, fara consens politic, nu vor fi rezolvate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )