Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta l-a numit la sefia AVAS pe Adrian Volintiru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta l-a numit la sefia AVAS pe Adrian Volintiru

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta l-a numit la sefia AVAS pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, informeaza Mediafax.

Victor Ponta l-a numit la conducerea AVAS pe Adrian Volintiru, fost director Rompetrol, Relad ...

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, potrivit Mediafax. Premierul a mai decis ca in functia de vicepresedinte AVAS sa fie numit Andrei George Creci, fost director executiv adjunct in Primaria Capitalei, in locul lui Radu Ghidau. Deciziile au fost semnate vineri de seful .

Victor Ponta l-a numit la conducerea AVAS pe Adrian Volintiru, fost director Rompetrol, Relad si Vulcan

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )