Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Antena3 Antena3,
Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu. continuă pe Antena3

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )