Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta, mesaj de sustinere pentru noua Coalitie de la Chisinau

România Liberă România Liberă,
Ponta, mesaj de sustinere pentru noua Coalitie de la Chisinau

Victor Ponta, premierul Romanie, i-a felicitat, miercuri, pe liderii partidelor proeuropene de la Chisinau care luni seara au anuntat formarea unei Coalitiii care sa conduca Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane: Le multumesc aviatorilor pentru daruirea de care dau dovada, pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de aliatii nostri din NATO

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pilotilor de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful Executivului le multumeste aviatorilor pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de.

Wesley Clark, fost consilier al premierului Victor Ponta, vrea lagare pentru americanii radicalizati

Fostul consilier pe probleme strategice al premierului Victor Ponta, generalul Wesley Clark, propune infiintarea unor lagare pentru americanii radicalizati, asta in contextul recentului atac armat de la biserica.

Dan Negru, mesaj dur pentru fanii lui Andre Rieu

Cata energie consumata pentru un concert! Zeci de articole,de emisiuni radio-tv,dezbateri,Bucurestiul paralizat in centru, mii de postari pe FB. Pentru un concert! Ungurii au un festival in Budapesta, pe insula,numit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )