Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta: Poate e mai bine sa avem in 2015 deficit de 2%, in loc de 1,4%, dar sa absorbim 7-8 miliarde euro

B1 B1,
Ponta: Poate e mai bine sa avem in 2015 deficit de 2%, in loc de 1,4%, dar sa absorbim 7-8 miliarde euro

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are idee cum va putea aloca in bugetul pe anul viitor sumele pentru cofinantarea a 50% din fondurile de coeziune si a apreciat ca poate ca ar fi mai bine ca Romania sa. continuă pe B1

CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a decis ca Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale. Judecatorii au analizat o contestatie depusa pe tema ofiterului acoperit. Judecatorii CCR au respins, vineri, sesizarea.

Decizie CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a respins astazi, cu majoritate de voturi, contestatia formulata de Gheorghe Funar privind legalitatea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din acest an.

VIDEO YES LA VOT. Mesajul lui Tudor Chirila pentru scarbiti, sceptici si resemnati: Mai bine raul cel mai mic decat raul cel mare

Tudor Chirila s-a alaturat campaniei YESLAVOT si le transmite un mesaj fanilor sai, in special celor care cu varste intre 18 si 25 de ani, care cred ca votul lor nu poate schimba nimic.

Vogue a decis! Ele au fost cel mai bine imbracate vedete de la Hollywood in ultima saptamana!

De la Beyonce sau Keira Knightley si pana la Naomi Watts ori Zoe Saldana, iata care au fost, conform specialistilor de la Vogue, vedetele cu cele mai reusite aparitii din punct de vedere vestimentar in ultima saptamana!.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )