Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ponta: Produsele BIO vor avea TVA de 9%.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Produsele BIO vor avea TVA de 9%.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014. Produsele bio vor avea TVA - n. r. ) tot 9%, insa aceasta masura va intra in vigoare numai dupa ce la urmatoarea intalnire de anul viitor cu reprezentantii Comisiei Europene, ai FMI, stabilim acest lucru. Aici nu e vorba ca la TVA la paine, pentru ca la produse bio cantitatea este mult mai mica si atunci e vorba de un impact bugetar de . continuă pe România Liberă

Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Premierul Victor Ponta a declarat ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia FMI de anul viitor, scrie Mediafax .

Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare de anul viitor, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia Fondului Monetar Interna and tional FMI) din 2014, arata sursele de presa.

Besadoux: Primele 10 magazine Timeout vor avea venituri de 2,5 mil. euro in 2014

Primele 10 magazine Timeout de pe plan local vor avea venituri de circa 2,5 mil. euro in 2014, a declarat Philippe Besadoux, managerul unor branduri ca Timeout, Lee Cooper, Kenvelo sau Tom Tailor pe plan local.

Ponta anunta un TVA de 9% pentru produsele bio. Urmeaza aprobarea FMI

Valoarea TVA ar putea fi redusa si in cazul produselor bio, a anuntat vineri premierul Victor Ponta, care spune insa ca este nevoie de aprobarea celor de la FMI pentru ca acesta masura sa intre in vigoare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )