Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta: Putem interzice chiar azi prezenta liderului Jobbik in Romania.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Putem interzice chiar azi prezenta liderului Jobbik in Romania.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ministerul de Interne a elaborat inca de marti dimineata documentatia pentru a-l declara pe liderul partidului Jobbik drept persoana indezirabila pe teritoriul Romaniei. Astfel, daca presedintele Traian Basescu, ca sef al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, avizeaza procedura, Vona Gabor va fi declarat chiar miercuri persona non-grata in Romania. Premierul a precizat ca presedintele, avand informatii despre ce se intampla la nivelul Guvernului, a vrut sa . continuă pe România Liberă

Ponta: Putem interzice prezenta liderului Jobbik in Romania.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu poate fi interzisa prezenta in Romania a unor cetateni care apartin unui partid, dar poate fi interzisa prezenta pe teritoriul tarii a unei persoane, adica a presedintele Jobbik, Vona Gabor, relateaza Agerpres. Citeste si: Frunda: Propunerea lui Basescu privind interzicerea Jobbik nu e fezabila Nu poate fi, si cred ca stie toata lumea, interzisa intrarea in Romania a unor cetateni europeni care apartin unui partid, pentru simplul motiv ca nu .

Ponta, solidar cu Basescu: Poate interzice prezenta in tara a liderului Jobbik, Vona Gabor

Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca Romania poate interzice prezenta pe teritoriu a unei persoane, iar Guvernul a transmis Presedintiei un material al Ministerului de Interne privind activitatea liderului Jobbik.

Ponta: Nu putem interzice membrii Jobbik in Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca nu poate fi interzis accesul unor persoane pe teritoriul Romaniei, doar pentru ca sunt membri ai unui anumit partid. Ponta s-a referit astfel la membrii partidului extremist maghiar.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )