Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: La rectificarea din septembrie redam drepturile financiare actorilor si categoriilor asimilate

B1 B1,
Ponta: La rectificarea din septembrie redam drepturile financiare actorilor si categoriilor asimilate

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca la rectificarea bugetara din luna septembrie Guvernul va adopta o Ordonanta prin care se vor reda drepturilor financiare actorilor si celorlalte categorii asimilate, el . continuă pe B1

Premierul Ponta, o noua pomana electorala inaintea alegerilor: La rectificarea din septembrie redam drepturile financiare actorilor si categoriilor asimilate

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, la emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3, ca la rectificarea bugetara din luna septembrie Guvernul va adopta o Ordonanta prin care se vor reda drepturilor financiare actorilor si celorlalte categorii asimilate, el aratand ca este vorba de aproximativ o mie de persoane si ca exista resursele necesare. Masura se inscrie pe linia celorlalte masuri cu tenta electorata luate in pragul alegerilor prezidentiale: electorata restructurarea creditelor), reducerea CAS-ului, banii dati Bisericilor si reducerea taxei pe constructiile speciale.

Ponta promite bani actorilor la rectificarea bugetara din septembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca la rectificarea bugetara din luna septembrie Guvernul va adopta o Ordonanta prin care se vor reda drepturilor financiare actorilor si celorlalte categorii asimilate, el aratand ca este vorba de aproximativ o mie de persoane si ca exista resursele necesare, relateaza Mediafax.

Miley Cyrus, dezbracata pe coperta revistei V Magazine din septembrie

Cantareata americana Miley Cyrus apare pe coperta revistei de moda V Magazine din luna septembrie dezbracata si inconjurata de ursuleti de plus. Coperta a fost realizata de creatorul de moda Karl Lagerfeld, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )