Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ponta: Romania sprijina stabilitatea Moldovei, in contextul crizei din Ucraina/ Leanca: Pazim granita!

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Romania sprijina stabilitatea Moldovei, in contextul crizei din Ucraina/ Leanca: Pazim granita!

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este bine pazita impotriva elementelor subversive, potrivit agentiei Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Romania sprijina stabilitatea Moldovei, in contextul crizei din Ucraina; Leanca: Pazim granita!

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este.

Romania sprijina stabilitatea Republicii Moldova, in contextul crizei din Ucraina

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Republicii Moldova in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este bine pazita impotriva elementelor subversive.

Ponta, la Chisinau: Romania este interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul evenimentelor din Ucraina

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, vineri, la Chisinau, cu omologul sau Iurie Leanca, anuntand faptul ca Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a.

Estimarea de profit a industriei aeriene, redusa din cauza crizei din Ucraina.

IATA a redus estimarea de profit a industriei aeriene, din cauza crizei din Ucraina. Astfel, transportatorii aerieni vor inregistra in acest an un profit net cumulat de 18,7 miliarde de dolari, redus cu 5% fata de o estimare anterioara, din cauza tensiunilor geopolitice din Ucraina si alte regiuni si a incetinirii cresterii economice in tarile emergente, informeaza Mediafax. Veniturile operatorilor vor atinge aproximativ 745 de miliarde de dolari, cu 2 miliarde de dolari mai mult fata de .

Barack Obama a avertizat Rusia ca vor exista consecinte daca nu accepta calea diplomatica pentru rezolvarea crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a declarat, vineri, ca spera in continuare intr-o solutie diplomatica la criza din Crimeea, avertizand Rusia ca vor exista consecinte daca aceasta cale va esua,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )