Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de Oltchim.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim OLT), la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, scrie Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie. Luni . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti, pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, anunta Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie.

Premierul Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii privind privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a avut o intrevedere, la sediul Guvernului, cu ambasadorul rus la Bucuresti pentru a discuta chestiuni legate de viitoare privatizare a combinatului Oltchim. La intalnirea celor doi au.

Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, relateaza Realitatea. net.

Barroso si Schulz vor veni la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile romane despre ...

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor veni la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fonduri europene, a anuntat premierul Victor Ponta, aratand ca Romania se afla pe fagasul normal dupa criza politica din vara, scrie Mediafax. Trebuie sa vedem cu facem sa nu fim pedepsiti pentru lucrurile care nu au mers bine in 2010-2011 in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene si cum ca tocami aceasta lipsa de .

Barroso si Schulz vin la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fondurile UE

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor veni la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fonduri europene, informeaza premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )