Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta spune ca singurii care au o problema cu carnea de vita sunt autoritatile din Rusia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta spune ca singurii care au o problema cu carnea de vita sunt autoritatile din Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat ca toata lumea din Europa spune ca Romania nu are nicio problema legata de carnea de vita si doar Rusia constata ca exista o problema, el conluzionand: Probabil ca cei care gresesc sunt autoritatile din Rusia. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta spune ca proiectul Rosia Montana este blocat fara sprijin politic: Eu insa sustin exploatarea

Proiectul Rosia Montana este blocat pana cand nu exista o sustinere politica clara, potrivit premierului Victor Ponta, el adaugand ca, personal, considera ca pentru Romania este mai bine totusi sa fie exploatate toate resursele naturale, inclusiv aurul, daca sunt respectate toate normele de mediu, relateaza Mediafax.

Ponta spune ca primeste informari de la SPP doar cand e vorba de situatii care ii pot pune in pericol viata

Victor Ponta a spus miercuri ca primeste de la SPP informari doar despre situatii care ii pot pune in pericol viata, Premierul a mai afirmat ca au fost situatii in care a fost amenintat, dar niciodata nu s-a intamplat nimic .

Ponta spune ca a vorbit cu Basescu despre gratierea lui Gica Popescu: Mi-a spus ca respinge

Premierul Victor Ponta afirma ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre gratierea lui Gica Popescu, spunandu-i ca avizul Ministerului Justitiei ar fi favorabil, dar ca seful statului i-a spus ca va.

Ponta spune ca a vorbit cu Basescu despre gratierea lui Gica Popescu: Mi-a spus ca respinge

Victor Ponta afirma ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre gratierea lui Gica Popescu, spunandu-i ca avizul Ministerului Justitiei ar fi favorabil, dar ca seful statului i-a spus ca va respinge.

BNR: Accesul la credite e o problema, dar agricultorii sunt lideri in contractarea creditelor bancare

Companiile din agricultura percep accesul la finantare ca fiind o problema cu o intensitate mai ridicata decat firmele din celelalte sectoare de activitate, desi sunt lideri in topul ponderilor firmelor care acceseaza credite bancare, dupa sectoare de activitate, potrivit unui sondaj privind accesul la finantare al companiilor nefinanciare din tara noastra si capacitatea acestora de a face fata unor conditii financiare nefavorabile in perioada octombrie 2013 - martie 2014, publicat luna aceasta de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ponta:Toti liderii politici importanti din Romania sunt devotati si proamericani

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la receptia de Ziua Independentei de la Ambasada SUA, ca mesajele pe care administratia americana le-a transmis societatii romanesti privind importanta respectarii statului de drept, a transparentei si a combaterii coruptiei sunt rezonabile si binevenite, relateaza Mediafax.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )