Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta, suparat dupa ce mama lui, Cornelia Naum, a fost audiata la DNA:Show gratuit pentru Realitatea TV

Adevărul Adevărul,
Ponta, suparat dupa ce mama lui, Cornelia Naum, a fost audiata la DNA:Show gratuit pentru Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a reactionat joi, pe Twitter, dupa ce mama acestuia, Cornelia Naum, a fost audiata de catre procurorii DNA. continuă pe Adevărul

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti in dosarul privind fraudarea de fonduri europene

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Avocatul Corneliei Naum a precizat ca aceasta are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei, precizand ca sigur ca a participat la niste discutii intre niste persoane care au calitate in acest dosar. Despre asta s-a discutat la DNA, a precizat avocatul.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti: Sunt soacra, nu consilier

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Intrebata daca este consilier la vreuna din firmele ginerele sau, Iulian Hertanu, ea a raspuns doar: Sunt soacra, nu consilier.

Mama premierului Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti. Cornelia Naum a fost citata in calitate de martor

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Prahova. Aceasta nu a vrut sa faca declaratii la intrare, ea a fost citata in calitate de martor in dosarul in care ginerele sau este deja arestat preventiv.

Victor Ponta, reactie dupa audierea mamei sale: Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV (ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)! (FOTO)

Premierul Victor Ponta reactioneaza pe Twitter in urma audierii ca martor a mamei sale la DNA Ploiesti in dosarul in care Iulian Hertanu este acuzat ca a folosit fonduri europene in mod fraudulos. Mama mea.

Victor Ponta, reactie dupa audierea mamei sale

Victor Ponta a declarat ca audierea mamei sale la DNA a determinat un show gratuit la o televiziune de stiri. Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ca tot nu au ei bani sa plateasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )