Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ponta vrea sa faca istorie cu bugetul sau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta vrea sa faca istorie cu bugetul sau

In 2013, tara noastra va avea cel mai mare PIB din istorie va fi depasit PIB-ul din 2008). Pietele au incredere in politica economica a Guvernului: ne imprumutam la cele mai mici dobanzi din istorie. Salariul minim la maxim istoric. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta vrea o singura voce pe tema Schengen.

Premierul Victor Ponta afirma ca toate institutiile, Presedintie, Parlament, partide politice, inclusiv europarlamentarii romani, trebuie sa vorbeasca pe o singura voce pe tema intrarii Romaniei in spatiul Schengen, fara a mai transforma totul intr-o batalie de Dambovita, relateaza Mediafax. Eu aici as vrea, tocmai in baza acestei declaratii facute de presedintele Barroso, alaturi de mine si alaturi de premierul Moldovei, sa fac un apel - si o sa incerc sa concretizez institutional acest .

Ponta vrea sa stie in ce baza legala suna Basescu procurorii: Justitia nu a stiut sa-mi spuna, poate stie CSM

Premierul Victor Ponta a evitat, miercuri seara, sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, precizand doar ca nu Guvernul, ci parlamentarii initiaza comisii de ancheta, dar nici nu.

Ponta vrea comisie parlamentara pentru terenurile cumparate de fiica lui Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Parlamentul va forma o comisie care sa investigheze acuzatiile aduse in presa presedintelui Traian Basescu ca si-ar fi folosit consilierul Drian Radulescu pentru a o ajuta pe fiica sa sa cumpere terenuri agricole in Calarasi. Ioana Basescu a achizitionat, in luna septembrie, un teren agricol de 290,41 hectare in judetul Calarasi, contractand un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro si achitand din surse proprii aproape 280 de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )