Libnet.ro
UNICEF

13:30

Popcorn Time, locul cu cele mai bune filme gratis pe care le vezi online, spune ca nu poate fi inchis

Adevărul Adevărul,
Popcorn Time, locul cu cele mai bune filme gratis pe care le vezi online, spune ca nu poate fi inchis

Popcorn Time foloseste ca infrastructura o pagina web si o baza de date aflata pe un server pentru a functiona. Si asa crede ca nu poate fi inchisa niciodata. continuă pe Adevărul

Popcorn Time, locul cu cele mai bune filme gratis pe care le vezi online, spune ca nu poate fi inchisa

Popcorn Time foloseste ca infrastructura o pagina web si o baza de date aflata pe un server pentru a functiona. Si asa crede ca nu poate fi inchisa niciodata.

iPhone se misca greu? Cele mai bune sfaturi ca sa accelerezi dispozitivele cu iOS 8

In mod normal, dispozitivele iPhone sau iPad cu iOS incep sa dea semne de incetinire dupa cativa ani de utilizare. Totusi, chiar daca ai un gadget nou si observi ca se misca mai lent decat ar trebui, poti incerca unul dintre trucurile urmatoare. Repornirea sau reboot) se numara printre cele mai simple si eficiente metode [].

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

Dincolo de Lista lui Schindler: cele mai bune zece filme despre Holocaust

Ororile Holocaustului au oferit numeroase subiecte de filme sau carti fuga din fata nazistilor, exterminarile din lagarele de concentrare, vietile ciuntite ale supravietuitorilor, si multe altele. Cateva.

Din secretele dulciurilor traditionale romanesti: care este reteta perfecta pentru serbet si cum sa faci cele mai bune pricomigdale

Mioara Stochita este o teleormaneanca de 59 de ani care prepara dulciuri traditionale romanesti de mai bine de 40 de ani. Preparatele gospodinei au ajuns in targuri din toata tara si au depasit granitele Romaniei, ajungand sa indulceasca unguri sau polonezi. Mioara Stochita stie secretul celui mai bun serbet romanesc, batut doar cu paleta de lemn si fara niciun conservant.

Video review cu Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge: Ce ofera cele mai bune telefoane ale momentului

Samsung Galaxy S6 e cel mai nou smartphone produs de sud-coreeni. Are un ecran foarte bun si un frate mai special: edge cu ecran curbat pe ambele margini. Iata un video review cu cele doua.

Cele mai bune metode de ingrijire a dintilor la copii si de ce este importanta sigilarea molarilor care apar la sase ani

Dintii copiilor trebuie ingrijiti de cum erup. De parinti depinde ca micutul lor sa aiba o dantura sanatoasa. Prima data prin exemplul propriu al parintelui, iar mai tarziu copilul trebuie sa stie singur cum sa-si ingrijeasca dintii. Medicii specialisti dentisti le atrag atentia parintilor sa ii duca pe copii la cabinet pentru sigilarea molarilor de sase ani.

Cele mai bune idei romanesti din domeniul tehnologiei, analizate la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevarul Live de la ora 15 va aduce in studio trei persoane implicate in lumea tehnologiei romanesti. De la investitori la specialisti dindomeniu, ei vor spune cum putem face ca IT-ul sa fie mai mult decat outsourcing.

Ce-a facut moldoveanul cand a vazut prima data trenul? S-a bagat dedesubt sa vada daca e baiat sau fata! - cele mai bune bancuri cu moldoveni

Moldovenii sunt o sursa de inspiratie inepuizabila in materie de bancuri: este drept, pornind de la portretul moldoveanului, aceste bancuri nu sunt deloc prietenoase.

Izolarea unei case cu polistiren. Cum alegem cele mai bune materiale si la ce trebuie sa fim atenti

Facturile la energie si gaze cresc, astfel ca izolarea unei case cu polistiren devine o necesitate pentru cei care vor sa faca economii la utilitati. Acest lucru nu se face, insa, la intamplare. Adevarul va prezinta modul in care trebuie ales materialul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )