Libnet.ro
UNICEF

14:00

Popescu: Romgaz si Hidroelectrica trebuie sa intre pe furnizare pentru clienti casnici

România Liberă România Liberă,
Popescu: Romgaz si Hidroelectrica trebuie sa intre pe furnizare pentru clienti casnici

Ministrul Economiei Virgil Popescu, a declarat ca este dezamagit de companiile de stat Romgaz si Hid. continuă pe România Liberă

VIRGIL POPESCU: Romgaz si Hidroelectrica trebuie sa intre pe piata de furnizare pentru clienti casnici

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat ca este dezamagit de companiile de stat Romgaz si Hidroelectrica pentru ca nu intra pe piata de furnizare catre clientii casnici si a avertizat ca va lua masuri in cazul in care nu se va schimba nimic in politica lor comerciala.

Virgil Popescu: Romgaz si Hidroelectrica vand energie ieftina furnizorilor, care o vand mai scump clientilor casnici

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca Romgaz si Hidroelectrica vand energie la pret mic furnizorilor, careo vand mai scump clientilor casnici, in cazul in care cei doi producatori nu gasesc o varianta de vanzare directa catre consumatori, urmand sa fie luate masuri.

Calin Popescu Tariceanu: Citu trebuie sa vina sa dea explicatii in Parlament pentru imprumutul de miliarde de dolari pe pietele externe

Calin Popescu Tarciceanu vine cu critici dure la adresa ministrului de Finante. Liderul ALDE a vorbit despre imprumuturile facute de Guvernul Orban de cand a preluat puterea. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al fostului premier.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )