Libnet.ro
UNICEF

21:45

Populatia Romaniei, tot mai redusa si tot mai imbatranita. Ce arata datele Institutului National de Statistica

B1 B1,
Populatia Romaniei, tot mai redusa si tot mai imbatranita. Ce arata datele Institutului National de Statistica

La 1 iulie 2019, populatia dupa domiciliu a fost de 22. 000 de persoane, cu 0,1% mai mica fata de 1 iulie 2018, se arata in datele centralizate de Institutul National de Statistica, si publicate. continuă pe B1

TOUROPERATOR: Tot mai multi romani isi cumpara vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii

Numarul romanilor care isi achizitioneaza vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii in concediu este in crestere, astfel ca peste jumatate dintre turisti isi stabilesc planurile de vacanta cu cateva luni inainte, arata o analiza a Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de chartere din Romania.

IN VALOARE DE CINCI MILIOANE DE EURO Obligatiunile Patria Bank - tot mai aproape de listarea la BVB

Consiliul de Administratie al Patria Bank PBK) a aprobat admiterea la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a obligatiunilor subordonate in suma totala de cinci milioane de euro, ce au fost vandute de banca la jumatatea lunii trecute, printr-un plasament privat, se arata intr-un raport al institutiei de credit remis, vineri, operatorului pietei noastre de capital.

Utile: Energia eoliana poate asigura cererea mondiala de electricitate; De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Din ce in ce mai multi tineri fac Accident Vascular Cerebral. Metoda care poate salva vieti. Care sunt simptomele si cand trebuie sa suni la medic. Alimentele care detoxifiaza ficatul, dreneaza fierea si te scapa de constipatie. Expert in fitoterapie: O lingurita din acest ingredient pe stomacul gol face minuni.

De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Lista tarilor care construiesc adevarate sisteme de recunoastere faciala pentru a-i supreveghea mai bine pe cei de pe teritoriul lor. India s-a alaturat luna aceasta tarilor care au anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )