Libnet.ro
UNICEF

16:00

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este noul monstru mecanic puternic luxos si exclusivist. Preturile pornesc de la la 223.996 euro, fara TVA.

Auto Ro Auto Ro,
Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este noul monstru mecanic puternic luxos si exclusivist. Preturile pornesc de la la 223.996 euro, fara TVA.

Noua editie Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este cel mai puternic de pana acum. Coupe-ul are o putere de 446 kW 607 CP), iar productia sa este limitata la 500 de unitati in intreaga lume. Cu o crestere de putere de 27 CP, editia 911 Turbo S Exclusive Series se deosebeste de modelul standard 911 Turbo S printr-un design unic, si materiale de lux. Masina sport in editie limitata a fost finisata manual, prin procedee laborioase, in noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. continuă pe Auto Ro

E oficial! El este noul antrenor al Astrei

Edi Iordanescu este noul antrenor al Astrei Giurghiu. Dupa ce numele sau a fost vehiculat in mai multe randuri in aceasta saptamana, oficialii de la Giurgiu au cazut de acord cu.

macOS High Sierra este noul sistem de operare pentru Mac

In cadrul conferintei WWDC 2017, cei de la Apple au anuntat oficial macOS High Sierra. Acesta este cel mai nou sistem de operare dedicat posesorilor de Mac. in fiecare an, la World Wide Developers Conference avem parte de actualizari importante pentru iOS si macOS. De aceasta data s-a vorbit despre iOS 11 si macOS High [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )