Libnet.ro
UNICEF

14:45

Portugalia - Spania 3-3, in primul soc al turneului final din Rusia. Ronaldo straluceste

Antena3 Antena3,
Portugalia - Spania 3-3, in primul soc al turneului final din Rusia. Ronaldo straluceste

Selectionatele Portugaliei si Spaniei, ultimele doua campioane europene, au terminat la egalitate, 3-3 2-1), in primul meci tare al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri seara, pe Stadionul Fist din Soci, in. continuă pe Antena3

CM 2018: Portugalia si Spania au facut SPECTACOL, in primul SOC al turneului final din Rusia. Tripla pentru Cristiano Ronaldo, Diego Costa a replicat cu o dubla (VIDEO)

Stadionul Fist din Soci a fost, vineri seara, scena primului meci-soc de la Cupa Mondiala CM) 2018. Nationalele Portugaliei si Spaniei, ultimele doua campioane europene, au terminat la egalitate, 3-3 2-1 la.

Pariati pe Portugalia - Spania

Portugalia - Spania este primul soc al Cupei Mondiale, un meci care a generat putine goluri la ultimele intalniri. Va fi diferit acum? .

CM 2018: Regulamentul turneului final din Rusia - Premiera numita arbitrajul video

Turneul final al Cupei Mondiale de fotbal, programat intre 14 iunie si 15 iulie, are ca noutate din punct de vedere al regulamentului folosirea in premiera a arbitrajului video.

Avancronica meciului Portugalia - Spania

Vedeti in aceasta pagina avancronica meciului Portugalia - Spania din Grupa B a Cupei Mondiale, primul derby al turneului final din Rusia.

PORTUGALIA - SPANIA ONLINE STREAM. Duel de gala la Cupa Mondiala TVR VIDEO LIVE

Derby-ul dintre Portugalia si Spania, ultimele doua campioane europene, programat vineri, pe stadionul Fist din Soci ora 21,00), in Grupa B, starneste si mai mult interes.

Hattrick reusit de Ronaldo intr-un Portugalia - Spania de poveste

Prima inclestare la Cupa Mondiala le-a adus fata in fata pe castigatoarele ultimelor trei editii ale Campionatului European, iar Portugalia si Spania nu au inselat asteptarile oferind un spectacol grandios in Grupa B cu sase goluri, cate trei de fiecare parte.

FOTOGALERIE Pomul laudat, sacul de goluri si adevaratul start al Mondialului (Portugalia - Spania 3-3)

Uneori, pomul laudat are un sac de goluri 6!), Spania si Portugalia oferind adevaratul start al Mondialului de fotbal din Rusia. Cristiano Ronaldo a fost omul partidei, cele trei goluri ale atacantului oferind lusitanilor o remiza impotriva vecinilor spanioli 3-3). A fost o partida in care spectacolul a fost la el acasa pe Fisht Stadium din Sochi.

VIDEO FOTOGALERIE Pomul laudat, sacul de goluri si adevaratul start al Mondialului (Portugalia - Spania 3-3)

Uneori, pomul laudat are un sac de goluri 6!), Spania si Portugalia oferind adevaratul start al Mondialului de fotbal din Rusia. Cristiano Ronaldo a fost omul partidei, cele trei goluri ale atacantului aducand lusitanilor o remiza impotriva vecinilor spanioli 3-3). A fost o partida in care spectacolul a fost la el acasa pe Fisht Stadium din Sochi.

LIVE TEXT Portugalia - Spania la Cupa Mondiala. Hattrick Ronaldo!

Derby-ul Grupei B se joaca la Soci intre Portugalia si Spania, castigatoarele ultimelor trei titluri europene.

Asa am trait Portugalia - Spania la Cupa Mondiala

Derby-ul Grupei B s-a jucat la Soci intre Portugalia si Spania, castigatoarele ultimelor trei titluri europene.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )