Libnet.ro
UNICEF

22:00

Portughezul Rui Costa a castigat etapa a 19-a a Turului Frantei

B1 B1,
Portughezul Rui Costa a castigat etapa a 19-a a Turului Frantei

Portughezul Rui Costa a castigat etapa a 19-a a Turului Frantei, disputata, vineri, intre Bourg-dOisans si Le Grand-Bornand, pe o distanta de 204,5 kilometri, informeaza AFP. Costa a fost urmat de germanul. continuă pe B1

Portughezul Rui Costa a castigat a etapa a 16-a a Turului Frantei

Rutierul portughez Rui Costa 26 de ani) a castigat etapa a 16-a a Turului Frantei, disputata, marti, intre Vaison-la-Romaine si Gap, pe o distanta de 168 de kilometri. Costa i-a precedat cu peste 40 de secun.

Turul Frantei: Alberto Rui Costa a castigat etapa cu numarul 16

Alberto Rui Costa Movistar) a castigat etapa cu numarul 16 din Turul Frantei, desfasurata intre Vaison-la-Romaine si Gap, pe o distanta totala de 168 de kilometri.

Turul Frantei: Alberto Rui Costa (Movistar) a castigat etapa cu numarul 19

Alberto Rui Costa Movistar) a castigat etapa cu numarul 19 din Turul Frantei, desfasurata intre Bourg-d'Oisans si Le Grand-Bornand, pe o distanta totala de 204,5 kilometri. Tricou galben ramane Chris Froome, de la Sky.

Francezul Christophe Riblon a castigat etapa a XVIII-a a Turului Frantei

Francezul Christophe Riblon a castigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Frantei, intre Gap si Alpe-dHuez, pe o distanta de 168 de kilometri, informeaza AFP. Riblon a fost urmat de americanul Tejay van.

Francezul Christophe Riblon a castigat etapa a XVIII-a a Turului Frantei.

Rutierul Christophe Riblon AG2R) a castigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Frantei, intre Gap si Alpe-dHuez, pe o distanta de 168 de kilometri, aceasta fiind prima victorie a unui ciclist francez in aceasta editie a Marii Bucle, informeaza AFP, citat de Mediafax. Riblon a castigat din evadare, fiind urmat de americanul Tejay van Garderen BMC) la 59 de secunde si de italianul Moreno Moser Cannondale) la un minut si 27 de secunde. Britanicul Chris Froome Sky), care a avut probleme pe .

Turul Frantei: Christophe Riblon (AG2R) a castigat etapa de pe Alpe-d'Huez

Christophe Riblon AG2R) a castigat etapa cu numarul 18 din Turul Frantei, desfasurata intre Gap si Alpe-d'Huez, pe o distanta totala de 172,5 kilometri. A fost prima victorie a unui rutier din Franta in actuala editie a competitiei.

Turul Frantei: Chris Froome a castigat etapa cu numarul 17 (contratimp individual)

Chris Froome Sky) a castigat etapa cu numarul 17 din Turul Frantei, desfasurata intre Embrun si Chorges, contratimp individual, pe o distanta totala de 32 de kilometri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )