Libnet.ro
UNICEF

23:30

Portul turistic, o investitie in valoare de 18 milioane de euro, asteapta evaluarea Ministerului Turismului

Adevărul Adevărul,
Portul turistic, o investitie in valoare de 18 milioane de euro, asteapta evaluarea Ministerului Turismului

Contractul de finantare, in valoare de peste 18 milioane de euro, pentru realizarea unui port turistic de agrement pe malul Borcei urmeaza sa fie depus la Ministerul Turismului si evaluat. Lucrarile vor demara la Calarasi in primavara anului 2019. continuă pe Adevărul

VIDEO Portul turistic de 1 milion de euro construit de Elena Udrea la Galati. Ce-a mai ramas din constructia distrusa de intemperii si de gunoaiele Dunarii

Portul s-a dorit un vehicul electoral pentru Basescu, dar a ajuns victima gheturilor, inundatiilor si a nepasarii. Mai nou, aluviunile si seceta au scos constructia pe uscat, astfel incat la el mai pot acosta cel mult carutele recuperatorilor de fier vechi. Specialistii spun ca locul investitiei a fost ales prost, din cauza heirupului electoral.

Investitie de cinci milioane de euro la spitalul municipal. Banii au fost obtinuti de la UE pentru reabilitarea termica

Municipiul Hunedoara va primi cinci milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru reabilitarea energetica a Spitalului municipal.

Piscina de 1,5 milioane euro, intr-un complex de birouri

Investitie Genesis Property in parcul de birouri West Gate Park, unde a fost construita si o unitate de cazare * Liviu Tudor: Piata birourilor trebuie sa creasca organic, nu din relocari ale multinationalelor Este nevoie ca piata de birouri sa creasca organic si sa aiba chiriasi noi, nu din relocari ale multinationalelor, considera Liviu Tudor, presedinte si fondator Genesis Property. Domnia sa ne-a declarat: Este de urmarit cum vor fi ocupate noile spatii de birouri anuntate - peste 217. 000 mp de birouri noi.

TeraPlast, trei investitii de 15 milioane euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si totodata cel mai mare procesator de PVC din Romania, va depune trei proiecte de investitii, in valoare totala de 15 milioane de euro, in cadrul Schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie.

Antreprenor IT: 2019 va fi un an al premierelor. Aproape 150 milioane de euro pentru investitii de tip venture capital n startup-urile romnesti

Anul 2019 va fi unul al premierelor daca ne uitam la banii care sunt in piata, in special pentru inovare. Va fi probabil pentru prima data cand vor fi disponibili intre 120 si 150 de milioane de euro in fonduri de investitii de tip venture capital, ceea ce are un impact major asupra ecosistemului antreprenoral si de startup-uri din IT din Romania - sustine Teodor Blidarus, fondatorul firmei romanesti de tehnologie Softelligence si presedintele Asociatiei de Software.

Dezvoltatorul Cosmopolis a cumparat cu 2,4 milioane euro 9 hectare de teren

Opus Land Development - dezvoltatorul complexului rezidential Cosmopolis a cumparat un teren de aproximativ 9 hectare in proximitatea complexului rezidential, pentru 2,4 milioane de euro, in vederea extinderii viitoare pe malul lacului amplasat in partea de nord.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )