Libnet.ro
UNICEF

19:45

Porturile constantene au fost inchise din cauza cetii dense

Antena3 Antena3,
Porturile constantene au fost inchise din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale. continuă pe Antena3

Porturile constantene, inchise din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

Porturile maritime si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza cetii dense

Ceata densa a cauzat, miercuri, inchiderea porturilor maritime si fluviale din Constanta. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Constanta Nord,.

Porturile constantene au fost redeschise

Porturile constantene au fost redeschise, miercuri seara, dupa ce toate manevrele navelor fusesera sistate in jurul pranzului din cauza cetii foarte dense. Astfel, potrivit autoritatilor portuare, miercuri,.

Cauza REVOLTATOARE a inundatiilor. Apa se revarsa din cauza GUNOAIELOR adunate in diguri

Doua zone din Ramnicu Valcea au fost inundate in prima zi de Pasti dupa ce canalizarea orasului a refulat din cauza gunoiului aruncat de oameni direct in diguri, intr-o zona fiind gasita, pe langa o.

Asa vrem sa atragem turisti? Vizitatorii straini, nemultumiti ca muzeele au fost inchise de Paste

Multi dintre turistii straini care viziteaza Romania de Paste si de Craciun sunt nemultumiti ca muzeele sunt inchise in aceasta perioada, iar unii dintre ei fac, din acest motiv, reclamatii catre agentiile prin care au venit sau catre birourile.

Caru' cu Vedete: Fiica unei celebre prezentatoare TV, in pragul sinuciderii din cauza iubitului sau; Catalin Botezatu marturiseste: Am fost cel mai tare-n ou; Scarlett Johansson, goala pusca in cel mai nou film! Cat de provocatoare a fost actrita

A rupt gura targului! Victor Slav are pasca personalizata. Vedetele nu se dau in laturi de la a surpinde nici de Sarbatori. Unul dintre cei care si-a lasat fanii. I-a innebunit pe arabi cu formele ei! O bruneta focoasa a facut ravagii pe plajele din Dubai. Madalina Pamfile i-a innbunit pe arabi cu formele sale.

Un tanar si-a pierdut viata, iar un altul a fost ranit, din cauza liniutelor

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, luni noaptea, pe Bulevardul Nicolae Balcescu, din Pitesti. Un tanar si-a pierdut viata, iar un altul a ajuns la spital, dupa ce, masina in care se aflau s-a izbit de un stalp. Martorii spun ca se intreceau cu o alta masina.

Sute de persoane evacuate in prima zi de Paste, din cauza inundatiilor, in sudul tarii (VIDEO)

Zeci de persoane din mai multe localitati ale judetului Teleorman au fost evacuate sau sunt izolate in urma inundatiilor. Ploile torentiale si apele revarsate ale unor rauri au afectate peste 1. 600 de.

Corneliu Grosu a fost retras din postul de prefect in Mures

Corneliu Grosu a fost retras de Guvern din postul de prefect al judetului Mures, intrucat acesta urmeaza sa iasa la pensie. Vasile Oprea UNPR), director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare Mures, a fost.

Sapte rachete au fost trase din Gaza asupra Israelului

Sapte rachete au fost trase luni din Fa and sia Gaza asupra Israelului, potrivit armatei israeliene care a ripostat cu un raid aerian asupra mai multor situri asociate cu Hamas in enclava palestiniana, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )